Imagini in premiera cu Inna si iubitul ei! Sunt impreuna de doi ani, dar nimeni nu a avut dovada, pana acum! El o face fericita!

A lasat sa se inteleaga faptul ca ar fi singura, si multi au si crezut-o! Ei bine, nu! Inna iubeste si este iubita si nu de ieri, de azi, ci de doi ani. Cel care o face fericita este John, un barbat cu radacini adanci in industria muzicala americana.

O tara intreaga stie despre relatia dintre Ina si managerul ei, Lucian Gitita, si pana si apropiatii lor au fost socati atunci cand au anuntat ca s-au despartit. In plus, vazand ca cei doi isi continua fructuoasa colaborare profesionala, multi s-au grabit sa afirme ca Inna si Lucian s-au impacat, dar ca nu doresc sa afirme public, acest lucru. Nimic mai fals!

Inna e implinita sentimental de doi ani

Inna e implinita sentimental de doi ani

De doi ani, Inna traiste o frumoasa poveste de dragoste cu un american, coincidenta sau nu, un barbat care are legaturi nebanuite cu lumea muzicala si tangente cu cei mai de succes artisti ai lumii. Insa, a preferat sa tina totul secret! Pana acum, cand a fost deconspirata de revista Ciao! 

L-a adus in Romania

Inna si John nu mai sunt de mult la inceput de relatie, insa solista radiaza de fericire in preajma lui, semn ca mai simt si acum, dupa doi ani, fluturi in stomac. Poate ca la asta contribuie si distanta si faptul ca nu sunt impreuna non-stop, ei dand dovada de maturitate si stiind cum sa intoarca acest inconvenient in avantajul lor si al relatiei.
El este iubitul Innei

El este iubitul Innei

Interesant este ca, recent, Inna si-a adus iubitul in Romania, petrecand aici un weekend de vis, cu el. Si, discreta cum a fost intotdeauna, contactata de reporterii revistei Ciao!, cantareata a recunoscut relatia, insa a fost mai mult decat zgarcita in detalii: “John a venit in Romania impreuna cu echipa lui pentru ca avem un proiect la care lucram impreuna. John este o persoana careia nu ii place sa iasa in evidenta, asa ca ii voi respecta intimitatea. In legatura cu pozele de paparazzi, se pare ca de data asta ati fost cu un pas inainte mea… upsssss”, a declarat Inna. 

Aflati totul despre povestea de dragoste pe care Inna o traieste numai in revista Ciao!
Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *