IMAGINI INCENDIARE! Loredana Chivu, SHOW EROTIC pentru 600 de euro…

“Păcătoasa” Loredana Chivu nu se dezice! În plin post al Paştelui, în prag de Săptămână Mare, celebra fostă asistentă TV şi-a scos fundul la înaintare.

  Loredana a combinat dansul cu balansul

Plecată din echipa emisiunii lui Dan Capatos de aproape cinci luni, Loredana Chivu îşi câştigă banii de buzunar cum poate şi cum ştie ea mai bine.

Aşa cum s-a văzut în anii în care a activat la TV, sânii şi posteriorul sunt marile ei atuuri şi, chiar dacă nu o ajută deloc coregrafia, are cine căsca ochii la ea.

Pornind de la acest principiu, proprietarii unui club proaspăt deschis pe Valea Jiului, la Ţicleni, au invitat-o la inaugurare ca magnet pentru clienţi. Şi nu au greşit.

Divă de Ţicleni

Ce post, ce smerenie? Blonda a aruncat hainele de pe ea, a împins pieptul în faţă şi fundul în spate şi a demarat balansul hipnotic. Aşa o imagine, de aprinsă parcă de la televizor, le-a uscat gâturile privitorilor, care, însetați, au luat barul cu asalt.

Şi dacă Lore i-a lăsat să o şi atingă, după ce le-a fluturat rotunjimile pe sub nas, profitul patronilor care au plătit-o generos (n.r. – show-ul asistentei costă în jur de 600 de euro) a ajuns la apogeu, iar reputația din Ţicleni a fostei asistente, la rang de divă.

Clienții clubului şi-au făcut selfie-uri cu Lore. Cu spatele ei, mai exact

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *