Imagini interzise cu Pamfile, aplecata peste masa de biliard. Reactia fabuloasa a barbatilor cand au vazut-o in pozitii XXX

Madalina Pamfile intoarce toate capetele, indiferent de postura in care se afla. Fie ca defileaza in lenjerie intima sau pur si simplu iese in oras cu fetele, bruneta nu are cum sa nu fie remarcata si sa atraga priviri admirative sau chiar lacome.

Madalina Pamfile nu scapa de ocheadele insistente ale barbatilor nici macar atunci cand iese in oras cu prietenele ei. Intr-o zi ploioasa, bruneta a ales sa-si petreaca timpul intr-un centru comercial, unde a petrecut cateva ore bune.

 

Bruneta se descurca foarte bine la biliard

Bruneta se descurca foarte bine la biliard

A jucat biliard cu o fusta extrem de scurta

Sambata, Madalina Pamfile si-a luat prietenele si a mers intr-un mall din zona Floreasca. Dupa ce s-au plimbat pe la magazine, tinerele nu au mers la cafenele, asa cum toata lumea ar fi crezut, ci la o sala de jocuri. Bruneta s-a oprit fix la masa de biliard fara sa tina cont ca nu este tocmai imbracata corespunzator pentru o astfel de partida.

In momentul in care bruneta se apleca, niciun barbat nu mai era atent la jocul lui

In momentul in care bruneta se apleca, niciun barbat nu mai era atent la jocul lui

Cu o fusta destul de scurta si o camasa prin care se vedeau cu usurinta sanii trecuti prin mana medicului estetician, bruneta a incins spiritele. Iar momentele in care Madalina a fost pusa in dificultate de vreo  mutare a bilelor, toti barbatii s-au oprit ca sa o vada, aruncandu-i priviri lacome si simtindu-se intinidati si incurcati la joc.

 

 

Pamfile a facut senzatie in momentul in care s-a aplecat dupa bilele de biliard

Pamfile a facut senzatie in momentul in care s-a aplecat dupa bilele de biliard

Decolteul „i-a bagat in boala” pe ceilalti jucatori

CANCAN.ro a fotografiat-o pe Madalina in plin joc. Momentul in care se apleca peste masa de biliard, lasand sa i se ridice fusta, destul de scurta, facea ca toti barbatii din local sa lase orice alta activitate si sa-si indrepte privirea catre ea.

Mai mult, decolteul obraznic al Madalinei s-a dovedit un bonus pentru toata suflarea masculina, care nu a mai tinut cont daca pierde minutele de joc sau daca mai castiga sau nu partida.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *