Mai bine curvă liberă decât «pește» la pușcărie

De frică să nu ajungă la puşcărie pentru proxenetism, asistentele TV care şi-au vândut trupurile bogaţilor României sau au intermediat iubiri tarifate cu aceştia sunt în stare de orice. Au renunţat la jenă şi au recunoscut că s-au culcat cu oameni “grei”, deosebit de generoşi.

În România, prostituţia e la liber, aşa că zecile de tinere audiate în dosarul prostituţiei de lux au adoptat cea mai simplă strategie de apărare, care să le ţină departe de răcoarea puşcăriei.

Chiar şi cele suspectate de proxenetism s-au mutat în tabăra curvelor. Mai bine cu onoarea pătată decât cu cazier şi etichetă de proxenet la închisoare, par să-şi fi zis fetele.

Surse judiciare ne-au dezvăluit că, la început, prostituatele care se strecurau în aşternuturile milionarilor, chiar şi pentru mii de euro, erau să o păţească din cauza comisioanelor grase încasate de “peştoaice”, bani despre care au aflat abia în anchetă.

Treptat, vedetele s-au mai deşteptat şi toate au făcut front comun în faţa poliţiştilor şi a procurorilor şi au pozat în femei fără prejudecăţi, dispuse să iubească amanţi cu dare de mână, care le-au umplut conturile şi le-au “tunat” trupurile.

La televizor, multe au trâmbiţat că nu s-au culcat pe bani, ba chiar s-au jurat pe ce au ele mai sfânt că nu au făcut aşa ceva în viaţa lor! În anchetă, însă, acolo unde nu e ca pe micul ecran, e mai sănătos să fii curvă decât “peşte”. E nuanţa care face diferenţa dintre libertate şi închisoare.

“Chiar şi în faţa probelor, nici una nu a recunoscut că este proxenetă. Au recunoscut că s-au culcat cu politicieni şi cu oameni de afaceri. Au dat nume, detalii… Spun că au primit cadouri şi bani, dar nu vor să recunoască intermedierea partidelor de sex, cu toate că interceptările o dovedesc”, ne-au dezvăluit surse apropiate anchetei.

În dosarul prostituţiei de lux şi proxenetism au fost anchetate, printre altele, Daniela Crudu, Mădălina Pamfile, Simona Traşcă, Diana Gureşoaie, Denisa Biţă şi Lavinia Despina.

Clienţi le-ar fi fost Ioan Neculaie, Alin Cocoş, Puiu Popoviciu şi mulţi alţi oameni cu bani. Trei dintre fete – Lavinia- Mariana Despina, Alexandra Mirela Dumitru şi Diana Gureşoaie – au fost arestate la domiciliu sub acuzaţia de proxenetism.

Dintre acestea, doar Diana Gureşoaie, “Strâmba lui Dodel”, nu se mai bucură de strălucirea Capitalei, pentru că are domiciliul în Olteniţa.

Anchetatorii încă au căştile lipite de urechi

În paralel cu audierile care continuă, procurorii şi poliţiştii trebuie să asculte înregistrările convorbirilor purtate între prostituatele de lux şi clienţii lor milionari.

“Este vorba de un volum mare de înregistrări ce trebuie transcrise. Discuţiile sunt foarte importante şi pot aduce modificări esenţiale în anchetă. O prostituată care acum stă liniştită poate intra, cu probe, în tagma proxeneţilor”, ne-au spus aceleaşi surse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *