Imagini ULUITOARE cu donjuanul FLORIN PIERSIC. A pipăit-o pe sâni pe MONICA BÂRLĂDEANU!

Seara de luni a fost una magică pentru oamenii din cinematografia românească, la decernarea Premiilor Gopo. În special pentru Florin Piersic, care pe lângă un moment emoţionant pe scenă, a mai avut încă unul, destul de palpitant, iar protagonista a fost Monica Bârlădeanu.

Cunoscut din zecile de filme româneşti în care a tot jucat, legenda teatrului şi, respectiv, a ecranului românesc mai e renumit şi pentru cuceririle sale. Aşa că, deşi ajuns la o vârstă de aur – 80 de ani – Florin Piersic încă ne demonstrează că poate foarte uşor să interpreteze un rol, în viaţa reală, pentru care toţi bărbaţii l-ar invidia: cel de Don Juan consacrat.

„Nu pune mâna, mă, piştere!“

Distincţia de la Premiile Gopo, primită de Florin Piersic, pare să îi fi adus un val de emoţie
Distincţia de la Premiile Gopo, primită de Florin Piersic, pare să îi fi adus un val de emoţie

Mai exact, maestrul aplică o metodă care ar putea fi considerată de mulţi cam prea îndrăzneaţă. La decernarea Premiilor Gopo din acest an, Florin Piersic a luat lucrurile în propriile mâini. Sau mână, dacă ne referim la cazul de faţă, când aflat pe covorul roşu, a început să o pipăie pe Monica Bârlădeanu, în timp ce aşteptau să fie fotografiaţi împreună. Într-o clipă, mâna maestrului a trecut din îmbrăţişarea în care o ţinea pe Monica Bârlădeanu, direct într-o zonă mai intimă a actriţei: în preajma sânului drept al acesteia, pe care pare să fi aterizat din senin.

Mâna maestrului Piersic pare să fi aterizat brusc pe sânul Monicăi Bârlădeanu
Mâna maestrului Piersic pare să fi aterizat brusc pe sânul Monicăi Bârlădeanu

Probabil pentru a evita momentul stânjenitor, Monica Bârlădeanu a continuat să zâmbească frumos la poze, iar maestrulPiersic n-a avut nimic împotrivă, fiindcă a mai profitat puţin de ocazie. Cuceritor fără doar şi poate, Florin Piersic a uitat probabil că este la o gală destul de importantă şi imediat după sesiunea de „pipăială“, a început să o sărute pe Monica Bârlădeanu pe obraz.

Nu ştim dacă toate acestea s-au întâmplat din pricina emoţiilor, dar Florin Piersic părea să nu o mai fi văzut pe actriţa care şi-a făcut apariţia şi-n serialul „Lost“, de ceva vreme. Sau poate că statueta pe care a primit-o Florin Piersic drept premiu pentru întreaga sa carieră a fost un pretext excelent să încununeze cum se cuvine distincţia.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *