Se măreşte familia. Încă o dovadă că BIANCA e gravidă!

După ce v-a arătat primele imagini cu burtica Biancăi Drăguşanu, chiar dacă nici până acum iubita lui Victor Slav nu a recunoscut că este însărcinată, CANCAN.ro vă mai dă o veste despre vedetă de mare notorietate.

A ajuns la urechile noastre, pe surse, evident, faptul că Bianca Drăguşanu se gândeşte foarte serios să îşi mute cuibuşorul de nebunii în care locuieşte. Mai exact, să îşi caute un alt apartament, mult mai mare, în care să se mute alături de iubitul şi totodată fostul său soţ, Victor Slav, cât mai repede cu putinţă. Chiar dacă nu vrea nici în ruptul capului să recunoască faptul că este însărcinată, se pare că acţiunile şi deciziile pe care le ia o trădează pe ex-asistenta TV. Asta deoarece Bianca Drăguşanu ar vrea să aibă la dispoziţie mai mult loc, spre exemplu o cameră în plus, pe care să o transforme într-un spaţiu ideal pentru un bebeluş.

Chit că momentan locuieşte într-un apartament nu foarte îngrămădit din zona Lacului Tei, din Capitală, Bianca Drăguşanu probabil a considerat că vine un moment în viaţa fiecărei femei în care ar fi cazul să îşi dea un „upgrade“ la acest capitol numit „unde să mai locuim“. Concret, vedeta deţine momentan un apartament de trei camere într-o zonă rezidenţială şi exclusivistă a Bucureştiului, estimat la o valoare de 200.000 de euro. Dar se pare că aceste trei camere nu îi vor mai fi Biancăi suficiente, mai ales dacă familia pe care o formează cu Victor Slav – deşi fără pirostriile de rigoare – se va mări cât de curând.

Fosta asistentă a lui Capatos a fost fotografiată luni, în momentul în care îşi aştepta mama să iasă dintr-o clinică din zonaDorobanţi, după ce aceasta şi-a operat nasul. Ceea ce ne-a atras atenţia a fost burtica acesteia, care pare să se facă din ce în ce mai proeminentă, mai ales pe sub tricoul alb cu care Bianca era îmbrăcată. Chiar dacă nu vrea deloc să spună nimic despre viitorul copil pe care îl va aduce pe lume, iubita lui Victor Slav face tot posibilul, încă de pe acum, ca viitorul său bebeluş să ducă un trai bun, într-o locuinţă spaţioasă, cu multe camere prin care să se joace.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *