Imagini UNICE! Cel mai bine platit model din Romania s-a dezbracat la plaja!

La varsta de 16 ani, atunci cand a parasit orasul in care s-a nascut, Caracal, Alina Nine nici nu se gandea ce destin stralucitor va avea in fata. Tanara a devenit unul dintre cel mai bine platit model din Romania.

Imediat ce a parsasit orasul natal, contractele au venit pe banda rulanta si usor-usor, olteanca a inceput sa puna si ban pe ban.

Alina a devenit mai celebra in Franta decat in Romania, iar marii designerii au plusat cu banii ca s-o aiba in prezentari.

Alina a reusit sa adune in conturi mai bine de patru milioane de euro, o casa de vis si masini decapotabile de ultima fita.

Mandra de calitatile ei fizice, Alina Nine este si extrem de dezinhibata si nu ezita sa arate ca este o femeie sexy. Dovada sta in imaginile primite pe pont@cancan.ro. Modelul s-a dezbracat fara retineri pe plaja si s-a lasat fotografiata chiar de sotul ei, in toata splendoarea. „Pozele sunt facute chiar de sotul dansei”, ne-a declarat sursa.

A fost implicata intr-un scandal

Alina Nine a fost implicata recent intr-un scandal in care a cerut sa i se faca dreptate in momentul in care a depistat o agentie de modele care i-ar fi furat mai multe poze si le-ar vandut unui salon exclusivist de pe Champs Elysees.

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *