Imaginile pe care vedetele noastre le-ar vrea sterse! Inna, Alexandra Stan si Antonia, cu partile intime la vedere!

Atunci cand urca pe scena, cele mai sexy artiste de la noi se transforma total. Asa  s-a intamplat cu Inna , Alexandra Stan sau Antonia, care au facut-o lata in fata publicului, dupa ce au aparut cu partile intime la vedere.

Intentionat sau nu, fetele au aratat pe scena mai mult decat era cazul, spre deliciul barbatilor aflati in jurul lor. Prima care a  aparut in fata tuturor cu partile intime la vedere a fost Alexandra Stan, atunci cand pantalonasii sai  i-au lasat pe fani sa vada mai mult decat s-ar fi asteptat.

Si Inna s-a dezgolit de inhibitii si  si-a aratat chilotii in timpul concertului. Artista a facut un show incendiar in fata celor care ii iubesc muzica. Intr-o pereche de pantaloni minusculi, Inna s-a dezlantuit in fata tuturor.

Antonia le-a calcat si ea celor doua pe urme, cu ajutorul aceleiasi piese vestimentare. Profitand de faptul ca arata extrem de sexy, artista a facut senzatie in timpul unui concert sustinut in urma cu ceva timp.

Andreea Antonescu prefera tinutele sexy, atunci cand se afla pe scena, iar rochiile extrem de  scurte au lasat sa se vada partile intime in toata splendoarea, in timpul concertelor sale.

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *