„Mi-e rusine sa ma dezbrac. Am in zona intima o…” Dezvaluiri fara perdea facute de Ioana din Ploiesti

„Din pat in pat” este rubrica fara perdea, despre sex, ce raspunde tuturor dilemelor cititorilor. Psihologul Jaqueline a acceptat sa stea de vorba si sa ofere sfaturi in legatura cu cele mai intime probleme, gasind rezolvare pentru fiecare.

61732536

Buna, Jaqueline. Ma numesc Ioana, sunt din Ploiesti, am 19 ani si ma confrunt cu o mare problema. Mi-e rusine sa ma dezbrac in fata iubitului meu pentru ca am o alunita mare in zona intima. Am o relatie de un an, prietenul meu stie de existenta ei, dar eu nu ma pot obisnui cu ideea. Stingem mereu lumina inainte sa trecem la fapte. Ce ma sfatuiesti?

61732535

Draga mea, se pare ca te numeri printre femeile care, atunci cand se dezbraca in fata partenerului, isi gasesc subit toate defectele. Crede-ma ca nu exista femeie perfecta. Nici macar cele pe care le vezi tu dezbracate in filme sau in revistele pentru barbati. Toate aceste temeri ale tale sunt de fapt false-probleme. Cu siguranta atunci cand te dezbraci, in timpul unei partide sexuale, in fata iubitului tau, lui nu i se va activa nicicum glanda de carcotasi si va incepe sa-ti caute toate defectele. Este atat de absobit de imaginea ta, incat gandul ii zboara la cu totul altceva. Tu chiar crezi ca barbatii se asteapta sa gaseasca femeile pe care le vad in revistele pentru barbati sau in filmele XXX? Sa fim serioase. Renunta la a te mai compara cu acel tipar de femeie sau sa te mai gandesti la corpul tau ca la o colectie de defecte carora trebuie sa le ceri intruna scuze. Dupa cum spui, se pare ca nu urmeaza sa ai o prima noapte de amor, ci aveti deja un an de relatie. Te intreb acum. In aceste luni, crezi ca el nu s-a obisnuit cu defectele tale sau crezi ca mai exista vreo particica din corpul tau pe care el sa nu o stie? Cred ca glumesti daca crezi ca nu e asa. Te sfatuiesc nu doar sa nu te mai acoperi si sa astepti venirea noptii pentru a face dragoste cu iubitul tau, ci chiar sa apari asa, din senin, dezbracata complet, in fata lui. Chiar daca la inceput o sa fie putin aiurea pentru tine, crede-ma ca lui o sa-i placa la nebunie situatie si astfel te va ajuta sa treci mai usor peste frustrarea pe care o ai. Este ca atunci cand te-ai dezvirginat. Prima data a fost mai greu, dupa a venit totul de la sine.

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *