INCREDIBIL ce au putut gasi gardienii sub perna lui Borcea, in puscarie: „Aceste medicamente sunt prescrise numai de psihiatru”

Cristi Borcea se pare ca este foarte afectat din cauza scandalului in care este implicat, din cauza ca acesta a ajuns sa isi poata tine moralul ridicat doar cu pastile, care reusesc sa il calmeze.

Vestea ca Valentina Pelinel este insarcinata in patru luni a reusit sa zguduie din temelii lumea mondena. Insa, un lucru a reusit sa nasca multe semne de intrebare…cine este tatal copilului? Gurile rele spun ca tatal bebelusului este fostul actionar al echipei Dinamo. Surse judiciare au declarat pentru CANCAN.RO, site-ul numarul 1 din Romania, dupa ce s-a zvonit ca el si Valentina ar deveni parinti la sfarsitul lunii mai:

Cristi Borcea si Valentina Pelinel

Cristi Borcea si Valentina Pelinel

„Au fost gasite 400 de medicamente psihotrope in celula lui Cristi Borcea, intr-o punga alba, chiar sub salteaua lui. Aceste medicamente sunt prescrise numai de psihiatru, sunt foarte puternice si se dau in cazul pacientilor cu stari depresive puternice.” Doctorii spun ca in cazurile foarte grave un pacient poate lua doar cate una-doua pastile pe zi. Mai mult, ele se elibereaza numai pe baza unui raport medical de la psihiatru.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *