Vrea sa mearga la facultate! Marian Vanghelie cere limitarea controlului judiciar

Marian Vanghelie, fostul primar al sectorului 5, a cerut in instanta limitarea controlului judiciar, intrucat a primit oferte de munca de la cateva multinationale, dar vrea sa mearga si la cursurile facultatii din Constanta.

Fostul primar spune ca are nevoie de bani pentru a-si intretine familia. „Nu am cerut sa mi se ridice controlul judiciar efectiv. Am cateva propuneri de la niste companii internationale care vor sa faca investitii in Romania. Printre altele, sunt anul 2 la facultate in Constanta. Imi lipsesc si activitatea, si banii. Sa o luam invers: banii şi activitatea”, a spus Marian Vanghelie in fata instantei.

Se gandeste sa candideze

Vanghelie a stat mai multe luni in arest

Vanghelie a stat mai multe luni in arest

Vanghelie a precizat ca a fost abordat „de mai multe” partide politice pentru a candida atat ca primar general, cat si ca primar de sector la alegerile locale din acest an. “As minti sa spun ca nu ma gandesc (n.r. – sa candideze ca primar) in contextul in care oamenii imi scriu, ma suna„, a mai spus fostul edil al Sectorului 5.
Marian Vanghelie a fost trimis in judecata de DNA in 7 iulie, in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie, unele savarsite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *