Inna i-a făcut iubitului o vizită-fulger în SUA, după trei luni de abstinență

După un concert pe care l-a avut în Sri Lanka, Inna a făcut o scurtă escală în Statele Unite, în drum spre Mexic, unde urma să susţină un alt show. Motivul? Iubitul american, pe care nu-l mai văzuse de mai bine de trei luni.

inna-iubit-mama

Nu are încă nici un gând de căsătorie, asta pentru că, în prezent, accentul principal îl pune pe carieră. Astfel că, în acest an, plin de proiecte personale, Inna şi-a sacrificat relaţia cu John Perez, un cunoscut fotograf american, pe care l-a “abandonat” pe undeva prin America, dat fiind faptul că nici acesta nu-şi putea face timp să o viziteze. Doar că, după trei luni de pauză, perioadă în care nu s-au văzut deloc, dorul care a năpădit-o a fost atât de mare, încât artista a făcut o mică oprire, de două zile, la New York. Asta, între două avioane, după ce s-a întors din Sri Lanka, unde a susţinut un concert.
Mai populară ca J. Balvin

john-perez-j-balvin
Cu “bateriile încărcate” după revederea cu John, artista s-a deplasat apoi în Mexic, unde a avut trei spectacole sold out în Zacatecas, Hermosillo şi Culiacan, în faţa a peste 40.000 de fani, asta după ce, cu o seară înainte, în primul oraş, pe aceeaşi scenă, dar cu un public format doar din 25.000 de oameni, cântase şi J. Balvin. “Ca de fiecare dată, publicul din Mexic m-a primit cu bucurie, dragoste şi energie, m-am bucurat de fiecare moment petrecut în această ţară minunată”, a declarat Inna, evitând însă să facă vreo referire la vizita sa din New York. l
Sursa:libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *