Inna, umilita intr-o emisiune TV! “Am inceput sa plang si am fost nevoita sa…”

Este celebra si reprezinta Romania in intreaga lume, insa aceasta notorietate de care se bucura nu i-a adus doar momente frumoase Innei. Cantareata a trait clipe cumplite in cadrul unei emisiuni TV.

Invitata de o televiziune din franta in cadrul unei emisiuni, Inna a trecut prin clipe de umilinta crunta. Cantareata a fost nevoita sa dea explicatii despre Romania, in contextul in care conationalii ei au fost luati peste picior, spunandu-se ca sunt “oamenii care cersesc si spala geamuri in Franta”.

„Am dat mai mult explicatii decat ar trebui; oamenii astia merita ignorati. Eu mergeam acolo cu un album de succes, pe locul 1… Si-au permis sa faca gluma asta. Am inceput sa plang, am fost nevoita sa plec din emisiune, norocul lor e ca a fost o emisiune inregistrata. M-au convins sa ma intorc in doua luni, cu trandafiri si bomboane”, a povestit Inna pentru o emisiune TV.

Nevoita sa treaca si prin alte situatii jenante

Din pacate, aceasta nu a fost singura situatie stanjenitoare in care a fost pusa Inna. Cantareata s-a obisnuit deja cu intrebari de genul “Unde este Romania?”.

„Sunt foarte multe intrebari care mi se adreseaza in legatura cu Romania, pornind de la vesnica intrebare daca este adevarat ca romancele sunt asa de frumoase sau unde este Romania. Incerc sa le explic unde e si ca e destul de importanta”, a mai spus Inna.

 

Sursa: cancan. ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *