Şoc! Super model internaţional, cu fundul gol în public! Vezi despre ce româncă celebră este vorba!

Claudia Neghină, căci despre ea este vorba, a defilat pe podium mai mult goală decât îmbrăcată. Rochia aleasă pentru prezentare i-a descoperit atât sânii, cât şi fesele, în toată splendoarea lor, spre deliciul celor prezenţi la eveniment.

Claudia Neghină este o prezenţă rară, întrucât stă mai mult la Ibiza, decât în România, dar, atunci când apare, face furori! Aşa s-a întâmplat şi la ultimul eveniment monden, o prezentare de modă a cărei gazdă a fost chiar ea. Fiind vorba de modă, nu avea cum să nu defileze şi ea, unul dintre cele mai titrate modele din România, recunoscută şi premiată, ani la rând, peste hotare.

Obişnuită cu bliţurile şi camerele de filmat, frumoasa blondă s-a dezbrăcat de inhibiţii, la propriu, şi a păşit pe podium într-o rochie care-i lăsa la vedere…aproape tot. Ce-i drept, era extrem de sexy şi provocatoare în ţinuta neagră, dintr-un fel de plasă, decoltată şi-n faţă şi-n spate, atât de mult, încât îi scotea în evidenţă liniile sânilor şi-i descoperea fesele rotunde.

Şi, dacă te-ai fi uitat cu mare atenţie, cred că ai mai fi observat şi altceva…

 

Fotografiile surprinse ne-ar face să credem că nu! Curaj cu carul pentru a îmbrăca o astfel de rochie. Dar, pentru Claudia nu mai este o provocare, fiind obişnuită cu tot soiul de apariţii şi ţinute care mai de care mai sexy.

Nu degeaba a fost desemnat modelul anului în România, de trei ori, ea fiind bine cotată şi pe piaţa internaţională a modei.

 

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *