Întâi cartea şi pe urmă modeling-ul

O fire punctuală şi responsabilă, cu o atitudine care şi-a format-o încă de mică, Tatiana Ianuş este elevă în clasa a XII-a la Liceul Teoretic ,,Vasile Alecsandri” din Iaşi şi model la „Maya Fashion“.

Fiind în an terminal, se pregăteşte foarte serios pentru Bac, mai ales că anul acesta rezultatele au fost dezastruaose.

,,Mă aştept ca Bac-ul pe care îl vom da noi anul viitor să fie la fel de greu ca anul acesta. Încă nu pot spune că mă pregătesc pentru acest examen, dar sunt o persoană care învaţă în general, fără să fie vreun motiv anume. Oricum, clasa a XII-a a început cu multe lucrări şi chiar dacă notele nu vor fi trecute în catalog, au şi ele importanţa lor pentru că fiecare elev va avea câte o «fişă de parcurs» ce va conţine nota testului iniţial, activitatea de-a lungul anului şcolar şi nota testului final. Astfel se va observa evoluţia sau involuţia elevilor, ne spune tânăra.

Deşi are foarte mult de învăţat, Tatiana îşi face timp şi pentru modeling, participând la şedinţe foto sau prezentări:

,,Pentru mine, pe primul loc este şcoala, pentru că sunt într-un an terminal, însă încerc să îmbin studiile cu distracţia şi modeling-ul. După absolvirea liceului, vreau să urmez Facultatea de Jurnalism sau Comunicare şi Relaţii Publice”.

În materie de modă, Tatiana preferă hainele care o fac să se simtă confortabil, chiar dacă nu sunt de „firmă“.

,,Cei care umblă numai după firmă, au un caracter superficial şi merg doar după pricipiul:  Haina îl face pe om! Mie una îmi place orice îmi stă bine, este plăcut la vedere şi orice presupune confort”, conchide tânăra.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *