INTERZIS MINORILOR! Imagini XXX cu Monica Barladeanu, cu zonele intime la vedere

Monica Barladeanu a inceput in 2013 o afacere cu bijuterii, pe care singura le-a creat. Stabilita de foarte mult timp in america, vedeta s-a folosit de propria ei imagine pentru a-si promova afacerea.

Si-a descoperit un talent ascuns si a inceput sa creeze bijuterii. Primele articole care au iesit din mainile ei, realizate din argint masiv, le-a daruit prietenilor, insa apoi a inceput sa vanda in showroom-urile din Bucuresti.
Aceste bijuterii se vand cu preturi intre 100 si 300 de dolari, iar pentru a-si promova afacerea, bruneta a realizat cateva fotografii indraznete.

Vedeta a pozat fara sutien,dar si fara lenjerie intima, incercand sa scoata in evidenta bijuteriile in care a pus atat de mult suflet si pentru care a muncit enorm. Nu este insa singura vedeta care se dezbraca pentru a promova anumire produse. In urma cu cativa ani, Iulia Albu a pozat dezbracata pentru a promova gentile sotului ei de atunci, Mihai Albu. Nicoleta Luciu a pozat fara sutien pentru a promova o marca romaneasca de batoane de slabit.

Locuieste de 10 ani in SUA

Cand era mica, Monica Barladeanu visa sa ajunga avocata. A urmat cursurile Facultatii de Drept si, in paralel, a lucrat ca ospatarita, pentru a se putea intretine. Viata ei avea sa se schimbe in cel de-al treilea an de facultate, cand a fost chemata la o auditie pentru postul B1 TV.

Astfel si-a lansat cariera in televiziune, prezentand emisiunea „La strada”.In 2004, a plecat in Los Angeles pentru a lua lectii de actorie. A ramas peste Ocean, jucand in mai multe filme hollywoodiene, precum „Living&Dying”, „Second in Command”, „The Hunting Party” sau „Caved In”, dar si intr-un episod din celebrul serial „Lost: Naufragiatii”.

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *