Ioan Câmpeanu a ales Liga Campionilor

Ioan Câmpeanu

Ioan Câmpeanu

În timp ce conducătorii echipei CSMU Poli Iaşi sunt ocupaţi cu căutarea unor jucători cu care să se atace promovarea în viitoare ediţie de campionat sau cu găsirea unor adversari în stagiul de pregătire din Austria, o nouă veste proastă a lovit Copoul. Cel care mai bine de un deceniu s-a ocupat cu portarii formaţiei ieşene, fie că aceasta s-a numit Politehnica Iaşi sau CSMU Poli Iaşi, Ioan Câmpeanu, a acceptat oferta venită de la FC Vaslui şi a ales să semneze cu formaţia care va evolua în preliminariile Ligii Campionilor în noul sezon.

Sătul să tot fie tratat ca a cincea roată la căruţă, cel care a lucrat de-a lungul carierei cu antrenori precum Vasile Simionaş, Ionuţ Popa, Cristiano Bergodi, Petre Grigoraş sau Adrian Falub, a fost deja prezentat oficial la formaţia vasluiană, care a plecat într-un stagiu de pregătire de două săptămâni în Austria.

Vasluienii l-au ofertat pe Câmpeanu după ce tehnicianul Viorel Hizo a avut câteva contre mai dure cu fostul antrenor cu portarii de la FC Vaslui, Ioan Mangeac.

La formaţia „galben-verde“, Ioan Câmpeanu va avea o misiune mai mult decât dificilă.

Acesta va trebui să se ocupe de trei porteri foarte tineri în condiţiile în care titularul postului de portar din ultimii ani, Duşan Kuciak, a refuzat să mai vină la Vaslui. Câmpeanu va trebui să aleagă titularul postului de portar în noul sezon dintre lituanianul Vytautas Cerniauskas, care are 21 de ani, Claudiu Puia, care are 24 de ani şi Mihai Luca, în vârstă de 23 de ani.

Se întoarce acasă

Ioan Câmpeanu, care este născut pe 12 martie 1963, în oraşul Negreşti, din judeţul Vaslui, a început sã practice fotbalul la Liceul cu Program Sportiv din Iaşi. A evoluat pe urmă la grupele de copii şi juniori de la Politehnica Iaşi.

Ca jucător profesionist, Ioan Câmpeanu a fost legitimat la Politehnica Iaşi, FC Olt şi FC Naţional Bucureşti.

Ca antrenor cu portarii, Ioan Câmpeanu s-a ocupat până acum doar de formaţia Politehnica Iaşi şi pe urmă de CSMU Poli Iaşi.

Pentru o scurtă perioadă, în 2009, Câmpeanu a fost antrenor principal la echipa a doua a clubului din dealul Copoului.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *