Își face bagajele și pleacă! Cristian Chivu s-a săturat de România!

Cristi Chivu a fost întotdeauna un personaj discret. Chiar dacă era un fotbalist celebru. A evitat, pe cît posibil, să apară în presă. Și-a ținut inclusiv familia departe de lumina reflectoarelor. A agățat ghetele în cui la 33 de ani. Accidentările i-au pus capac. După retragere a ales să stea departe de sportul care l-a făcut celebru. Nu s-a mai implicat, deși nu a dus lipsă de oferte. A preferat să se dedice familiei și afacerilor personale.

„Pregătește el ceva! Vrea să-l dea jos pe Burleanu, visează să ajungă șef la Federație. Plănuiește totul, în cel mai mic amănunt”, susțin mai mulți angajați de la Casa Fotbalului. Care se tem că notorietatea lui Chivu și o eventuală sosire a sa în fruntea FRF ar putea să le ia pîinea de la gură. Temerile lor sînt, însă, neîntemeiate. FANATIK.RO a aflat care este planul fostului căpitan al echipei naționale și motivul pentru care a stat în umbră în ultimele luni. Burleanu poate sforăi liniștit. Pentru că, în realitate, Chivu vrea să părăsească România! Definitiv. Împreună cu soția Adelina și cele două fete, Natalia și Anastasia.

Chivu s-a gîndit mult pînă să ia această decizie. A pus în balanță plusurile și minusurile unei astfel de schimbări. Și, într-un final, de comun acord cu familia, a ales să părăsească România. Și să se stabilească în altă parte. „Gata, s-a terminat! În clipa de față, oscilează între Statele Unite ale Americii și Italia. Urmează să se decidă foarte curînd. Cert este că s-a hotărît să facă acest pas. Va alege Milano în cazul în care noul antrenor al Interului, Frank de Boer, îl va coopta în staff. Ar prefera de minune această variantă deoarece cunoaște orașul ca-n palmă. Doar a evoluat acolo șapte ani. De asemenea, i-ar place foarte mult să revină la formația unde a cunoscut cele mai mari satisfacții ale carierei. Dacă va deveni angajatul lui Inter, se va stabili în Italia împreună cu soția și fiicele. Dacă nu, va alege Statele Unite ale Americii. Unde are mai mulți prieteni. Are și banii necesari să ducă o viață bună în SUA. Nu se teme deloc de o astfel de «emigrare»!”, au dezvăluit sursele FANATIK.RO.

Potrivit revistelor de specialitate, Chivu are o avere de circa 22-25 de milioane de euro. De-a lungul timpului, a investit banii în imobiliare. În urmă cu aproximativ patru ani a plătit nu mai puțin de 4 milioane de euro pe o vilă în Corbeanca. „Va renunța la absolut tot ce deține în România! Case, apartamente, terenuri… Le vinde pe toate! Nu vrea să mai fie legat de nimic. Este decis să înceapă o nouă viață în Statele Unite sau Italia. Nu mai vrea să rămînă aici. Va veni doar în vizită. A scos, deja, mai multe proprietăți la vînzare. După ce scapă de ele, va părăsi țara. Vinde absolut tot! Chiar și sub prețul pieței. Țelul lui este să scape de toate lucrurile pe care le are în România și să-și continue viața în altă parte. Este foarte dezamăgit de tot ce se întîmplă aici. Preferă să trăiască departe de situația de aici”, a povestit, pentru FANATIK, un apropiat al lui Cristi Chivu.

SURSA:fanatik.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *