Îți stă mintea în loc! Lege pentru exerciții impotriva cutremurelor anunțate prin radio!

Nici nu poți să îți imaginezi ce îi mai trece prin cap unui politician pentru a capta intersul public, citește potențialii alegatori. Atîta vreme cît face valuri și generează discuții, orice bazaconie poate fi în regulă. Așa gîndește și deputatul partidului „Traian Basescu” (am vrut să spunem PMP, dar am uitat, suferim de alzheimer!sperăm să ne vindecăm!), Petru Movilă cînd , într-o postare facută, ieri, pe facebook, a anunțat un proiect de lege senzațional, care va schimba din temelii viața românească. Citiți aici:

„La sfarsitul lunii martie am depus un proiect de lege prin care orice radiodifuzor ar putea fi obligat să difuzeze gratuit anunţuri de interes public asumate de MAI privind comportamentul în caz de cutremur, în data de 4 martie, dar şi la fiecare exerciţiu de simulare.

Ce putem să mai spunem la așa propunere legislativă? Orice vorbă e cam în plus! Movilă a înțeles perfect marile doleanțe ale societății românești contemporane și, cu un fler politic ce trebuie consemnat, a marșat pe o direcție mult așteptată de toți românii, indiferent de vîrstă, sex sau religie. Felicitări, că altceva nu ne mai duce mintea să mai spunem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *