Iarna pârtie, vara skatepark. Păzea! Etienne Ignat a început serviciul!

Proaspăt ales prim-vicepreședinte al liberalilor pe municipiu, consilierul local Etienne Ignat ține cu tot dinadinsul să ne arate că și-a intrat serios în pâine. Astfel, după ce și-a schimbat profilul pe Facebook, tot pe rețeaua lui Zukerberg ne anunță că a început „serviciul” la PNL.

Nu știm cu cât îl plătește partidul pe Etienne și nici dacă este angajat cu normă întreagă sau ca zilier. Cert este însă că, de când s-a apucat de treabă, consilierul local are postări din ce în ce mai aplecate spre cotidian și spre interesul celor care l-au ales, se înțelege. Printre postările sale de mare anvergură se numără un articol despre bășicarea frunzelor din cauza ninsorii de aprilie, dar și alte articole de prin presa locală, legate de IT-iști, corporatiști și alte alea.

Ultima mare realizare a consilierului liberal o constituie însă depunerea proiectului pentru construirea unui mare skatepark în Iași, pentru amatorii de dat cu roțile-n sus pe borduri și balustrade. Aceasta se adaugă unei alte inițiative de mare angajament depuse prin iarnă, privind construirea unei pârtii de schi pe Cacaina, cum n-au văzut nici Aspenul și nici Saint Moritz-ul. Semn că Etienne Ignat e ocupat rău la servici, indiferent că-i vară sau iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *