Iubitul Mihaelei Radulescu declanseaza un scandal national in Austria!

Felix Baumgartner e acuzat ca fuge din tara pentru a fenta taxele! Felix Baugartner, iubitul Mihaelei Radulescu, se afla in aceste zile in mijlocul unui scandal fara precedent in tara lui natala, Austria.

Iubitul Mihaelei Radulescu a ajuns pe primele pagini ale celor mai importante publicatii din Austria, dupa ce a anuntat ca vrea sa fie naturalizat ca elvetian, din cauza politicii fiscale mult mai lejere din aceasta tara. Baumgartner a fost acuzat in media de evaziune fiscala, el incercand prin dobandirea cetateniei elvetiene sa fenteze impozitele din Austria.
„Elvetia a fost un model pentru mine. Aceasta tara mica din centrul Europei a reusit sa ramana incredibil de puternica economic. In Austria, statul colecteaza 20% din valoarea taxelor si a TVA din cauza birocratiei excesive. Politicienii se blocheaza unul pe altul pe spinarea populatiei. (…) Sistemul din Elvetia ar trebui copiat si in Austria. As vrea sa raman aici pentru totdeauna. Mai ales cand vad ce se intampla in Uniunea Europeana. Constructia UE se apropie de finalul sau. Asa ca vreau un pasaport elvetian”, a declarat parasutistul intr-o publicatie elvetiana care a starnit mania conationalilor sai.

Presa austriaca a titrat: „Felix Baumgartner s-a saturat de Austria”
Dupa un val de critici la adresa lui, Felix Baumgartner a trimis presei austriece o scrisoare deschisa prin care a respins acuzatiile de evaziune fiscala venita „din partea unei anumite parti a populatiei austriece si evident, a unor jurnalisti”. El a explicat ca nu fuge de taxe ci ca se simte nesigur din punct de vedere financiar din cauza unor legi neclare si care se schimba de la o zi la alta. Iubitul Raduleascai a explicat ca in 2000, guvernul a dat un decret prin care sportivii profesionisti trebuie sa plateasca statului o treime din castigurile lor in bani provenite din premii si publicitate, inclusiv pentru cele obtinute in strainatate. Timp de 8 ani, Baumgatner a militat pentru schimbarea legii, invocand ca viata de sportiv este foarte limitata. In plus, in cazul sau, statutul de sportiv profesionist nu poate fi foarte bine definit. In 2008, Baumgartner a fost nevoit sa plateasca retroactiv, dupa ce mai multe instante sportive si civile au ajuns la concluzia ca parasutistul ar trebui sa aiba statut de sportiv si sa fie taxat ca atare. A urmat o perioada lunga de procese in care Baumgartner s-a trezit cu conturi blocate si drept urmare a fost parasit de sponsori.
Mihaela si Felix au ajuns pe primele pagini ale ziarelor din Austria si Elvetia
In Austria mi-a lipsit siguranta legislativa. Acesta este motivul pentru care m-am mutat in Elvetia, nu pentru a fenta taxele”, a spus Felix, care sustine ca daca ar fi incercat sa fraudeze statul austriac ar fi facut aceasta miscare cu mai multi ani in urma. „Daca un sistem iti face rau, uneori e mai bine sa parasesti acel sistem, si de aceea vreau acum sa traiesc in Elvetia si poate intr-o zi voi deveni elvetian”, a mai spus iubitul Mihaelei Radulescu in scrisoarea lui deschisa.
Sursa:wowbiz.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *