Iulia Vântur, invitată de Salman Khan la moşia lui din India

Nici nu s-au stins bine ecourile show-ului de la Pro TV, a cărui prezentatoare a fost, că Iulia Vântur se pregăteşte să intre din nou în fermă, de data aceasta la Panvel, India.

  • Nici nu și-a scuturat bine fânul de pe fustă după show-ul de la Pro TV, că Iulia este pregătită să ia din nou în piept viața la țară

Nu puţini au fost cei care s-au grăbit să anunţe sfârşitul relaţiei Iuliei Vântur cu celebrul Salman Khan. S-a spus chiar că starul ar fi părăsit- o pe frumoasa prezentatoare TV pentru o tânără cu origini greceşti.

După ce au fost “despărţiţi”, iar apoi din nou “împăcaţi”, presa din India a aruncat recent o nouă bombă: Iulia şi Salman se pregătesc de nuntă. Discretă în ceea ce priveşte relaţia sa cu Salman Khan, Iulia a evitat să dea vreo informaţie pe marginea acestui subiect. Iată însă că, după ce a muncit cu drag şi spor pentru “Ferma vedetelor” şi după ce va mai onora câteva joburi, celebra blondă va respira din nou aerul curat de la Panvel. Acolo se află Arpita, moşia cunoscutului star de la Bollywood, care o aşteaptă pe românca noastră cu braţele deschise.

 

  • În ferma lui Salman, Iulia nu îngrijește animale, ci culege nuferi

 

Colţul de rai de la poalele munţilor

“Încă mai am de lucru, nu merg chiar acum în vacanţă. Nu am spus însă niciodată când am plecat şi nu o voi face nici acum. În India mă duc de fiecare dată când am timp”, ne-a recunoscut Iulia, fără a da prea multe detalii. Botezată după numele surorii mai mici a actorului, ferma are un motto interesant: “O pasăre în tufiş e mai bună decât două în farfurie”.

Iulia nu e deloc străină de locurile acestea, căci ea a mai fost în alte două rânduri la moşia lui Khan, prima oară acum doi ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *