ROMÂNII AU TALENT. Bomba A EXPLODAT ÎN DIRECT din cauza unei gafe. Mihaela Rădulescu este însărcinată?

ROMÂNII AU TALENT 2015. Pavel Bartoş a gafat grav, vineri seara, în timpul semifinalelor. Fără să vrea, prezentatorul a spus că Mihaela Rădulescu ar fi însărcinată.

ROMÂNII AU TALENT 2015. După un număr de magie, Pavel Bartos a servit juriul cu prajituri. Fara sa-si dea seama, prezentatorul a sugerat ca Mihaela Radulescu ar fi insarcinata.

„Pentru doamnele gravide!”, a spus el, pozitionand savarina in fata Mihaelei Radulescu. „Ai auzit ce a spus: pentru doamnele gravide”, a intarit Andra ideea. „Da, ma refeream la mine si la Andra”, a spus repede Bartos.

ROMÂNII AU TALENT 2015. Florentin Hriscua făcut senzaţie şi în semifinale. Băiatul care a fost sărutat în preselecţii de Mihaela Răduleascu a dansat demenţial vineri seara pe scena de la „Românii au talent”.

ROMÂNII AU TALENT: 2015. Timp de patru editii LIVE „Romanii au talent”, telespectatorii au putut urmari numere exceptionale, executate cu gratie si talent de 48 semifinalisti. Vineri seara, de la ora 20:30, la PROTV ai ULTIMA Semifinala LIVE „Romanii au talent”.

636x534_mihaelaradulescufelixbaumgartner

Alexander Badea, Alexandru Marian, Bogdan Dumitrascu, Denis Bolborea, Florentin Hriscu, Kid-A, Mihai Sandu, Opis Band si Adi Cristescu, Sergiu Mirzenco, Tierra Sin Pan, Vlad Morar şi Yeva Shyianova urcă pe scenă pentru a câştiga un loc în marea finală.

Printre surprizele pregatite pentru show-ul din aceasta seara se numara si reprezentatii de senzatie ale unor artisti celebri. Marius Moga, antrenorul de la Vocea Romaniei, va urca vineri pe scena talentelor pentru a canta live cea mai noua melodie a sa impreuna cu Achi, „Suntem pasari calatoare”. Artistul a filmat de curand si un videoclip pentru aceasta piesa, in care libertatea si prietenia sunt transmise perfect prin imagini si versuri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *