Iulia Vântur l-a părăsit pe Salman Khan! De ce a plecat blonda

După o perioadă lungă în care a fost şomeră, acum Iuliei Vântur îi merge din plin pe toate planurile. Şi-a găsit fericirea în braţele starului indian, va prezenta un show nou la PRO TV şi presa de le Bollywood anunţă că se pregăteşte să facă şi un film cu Salman Khan.
13-vedete-iulia-vantur-cu-familia-lui-salman-khan_2317d829ec

Relaţia dintre celebrul actor şi fosta prezentatoare de la pupitrul ştirilor PRO TV este urmărită la fiecare pas de jurnaliştii indieni. Astfel, publicaţiilor nu le-a scăpat din vizor nici întoarcerea blondei în România, unde va începe în curând filmările pentru reality show-ul “Ferma”.

Ziarele indiene deplâng plecarea ei

Acestea titrează că cei doi vor rezista cu greu departe unul de celălalt, având în vedere că au petrecut ultimele săptămâni împreună, iar Iulia l-a însoţit pe actor peste tot, chiar şi pe platourile de filmare ale peliculei “Bajrangi Bhaijaan”. Salman a prezentat- o pe Iulia la nunta surorii sale, Arpita, drept iubita lui oficială, iar lucrurile între ei par serioase. În plus, românca este destul de apropiată şi de familia indianului, mai ales că, în timpul şederii sale în Mumbai, a stat în casa Khan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *