Iulia Vântur şi nea Raţă, exil în Mediterana

Veşti şocante ne parvin din Cipru, acolo unde a început a doua ediţie a showului tv Ferma Vedetelor. Unul dintre concurenţi, Viorel Sipoş, fost membru al trupei 3 Sud Est, a fost prins cu prezervative în bagaj, în timp ce un alt coleg de expediţie a cărat în geamantan nişte cârnaţi. E clar că oamenii s-au gândit că e rost de ceva distracţie pe banii trustului în paradisiaca insulă cipriotă. Iar de toţi aceşti amatori de orgii în stil grecesc va trebui să aibă grijă plăpânda ieșeancă Iulia Vântur, care deja regretă că a acceptat să fie stăpâna coloniei româneşti de lângă Larnaca. Mai multe amănunte despre aventura vedetelor Pro din largul Mediteranei, aflăm chiar din jurnalul blondei jupânese.

– Nu mai pot de nervi! Auzi ce imaginaţie bolnavă au putut avea băieţii din echipă: Toader şi-a ascuns cârnaţii în prezervativele lui Sipoş. În ce lume trăim? Cuprinsă de panică, mi-am ascuns bine fotografiile cu Salman într-un portofel uzat, care a trecut neobservat de vameşii ciprioţi. Sper ca paparazzii să nu îndrăznească să calce pe insulă şi să-mi umble prin poşetă. Şi chiar dacă vor dori să scotocească prin ea, nu cred că se vor atinge de portofel, pentru că l-am uns atât de bine cu grăsimea usturoiată din cârnaţii lui Toader, încât niciun vampir de presă n-ar mai îndrăzni să-mi intre în cameră.

– N-aş putea spune că nu regret vremea emisiunilor Dansez pentru tine, când împărţeam frăţeşte cu Ştefan Bănică o audienţă uriaşă. Acum, timp de şase săptămâni, singurii mei spectatori sunt nişte capre costelive care ne spionează din mărăcini. Din când în când, afând că suntem daci, cei mai viteji dintre traci, mai apare şi câte un cioban care ne aduce în dar brânză, varză, ba chiar şi câte un viezure. Acum, nu ştiu, vorba aia, cu „să nu crezi în greci nici când îţi fac daruri” o fi valabilă şi în cazul ciprioţilor greci? Sper că nu, pentru că brânza e tare bună.

– Aseară m-a sunat Salman, să mă întrebe ce mai fac. Eram cam iritată, pentru că mă certasem cu doi concurenţi care habar n-aveau cum să-i vină de hac unui şarpe care li se băgase în ciorbă. Noroc cu Salman, care i-a instruit prin telefon cum să procedeze cu târâtoarea, el omorând şerpi săptămânal, cam cum taie Nea Raţă găini prin bătătură.

– Mă bucur că îl avem printre noi pe Octavian Strunilă, “Stivăn” din Inimă de ţigan. Moldovean sadea, ne distrează cu tot felul de poveşti. Imită pe oricine şi orice. Scoate poante ca pe bandă. E un fel Marius Moga al bancurilor. Aoleu, Marius am spus?  Sper să nu afle Salman, că ar fi în stare să vină până aici precum Hannibal, călare pe elefanţi, şi să ne dărâme toată şandramaua!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *