Iuliana Marciuc se dă mama celei mai de succes rețete de televiziune! A lansat o laudă de sine

Ieri, Iuliana Marciuc a fost gazdă la lansarea unei noi cărţi despre isprăvile sale televizate, produs editorial prin care dă o palmă principalilor concurenţi de pe piaţa emisiunilor tabloide. Prin această carte, prezentatoarea subliniază că ea a descoperit reţeta de succes de care se bucură azi rivalii ei.

Pentru că opinia publică a uitat repede cazurile sociale pe care prezentatoarea de televiziune pretinde că le-a făcut cunoscute prin emisiunea sa “Destine ca-n filme” (TVR 2), genul de personaje cu poveşti de viaţă care fac audienţă acum la Cătălin Măruţă, Simona Gherghe, Dan Capatos ori Mădălin Ionescu, Iuliana i-a comandat publicistei Oana Georgescu să scrie o carte în care sunt recapitulate toate subiectele.

Şi-a invitat subiecţii la eveniment

De altfel, pentru un impact mai mare, la eveniment au fost invitaţi mai toţi fericiţii şi nefericiţii ale căror vieţi au fost expuse în seria show-urilor Iulianei Marciuc. Printre aceştia, actorul Vasile Calofir, Kera Caliţa, Manuela Hărăbor şi fiul său autist, Andrei, ori pilotul Paul Mitu.

La eveniment a fost prezent şi sprijinul vedetei TVR, solistul Adrian Enache, care i-a cântat un “La mulţi ani!” ad-hoc băiatului Manuelei Hărăbor şi al lui Dan Chişu, un tânăr cu nevoi speciale, care a împlinit 25 de ani şi de care, emoţionant, în ciuda handicapului său, mama sa e foarte mândră!

Sursa: libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *