Iuliana Stoleru, reprezintă România la Best Model of The World!

 Iuliana Stoleru

Iuliana Stoleru

Modelul ieşean Iuliana Stoleru a câştigat dreptul de a reprezenta România la „Best Model of The World 2011”.

În urma concursului, organizat la Piatra-Neamţ, agenţia de modele First Models a câştigat trei premii: Iuliana s-a clasat pe primul loc, Elena Pătrunsu a luat Premiul presei, iar Luciana Loghinoiaia – Premiul special.

Iniţial, titlul de „Best Model of the World România” a revenit Alinei Stoica, din Oneşti, însă aceasta nu a avut permisiunea părinţilor pentru a participa la concurs. În aceste condiţii, premiul a fost adjudecat de Iualiana.

Timp de şapte zile, frumoasa ieşeancă se va putea bucura de frumuseţea Nisipurilor de Aur, în Bulgaria urmând să aibă loc finala concursului.

Vizibil emoţionată, Iuliana ne-a declarat că speră să demonstreze întregii lumi că ieşencele sunt cele mai frumoase fete!

Iuliana Stoleru, care are doar 16 ani, 1,77 metri înălţime şi dimensiunile ideale: 88-60-89. Ea va fi, timp de un an, imaginea “Best Model of Romania”, semnând deja un contract de management exclusiv cu Agenţia President Models, ceea ce-i dă şanse mari de a profesa ca model la nivel inţernational.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *