Jale în echipa show-ului «Dansează printre stele». Vedetele au aflat ieri că vor zbura din grilă, iar concurenţii, cu o zi înainte

Oficial, emisiunea-concurs “Dansează printre stele” va ieşi din grilă după finala forţată de marţea viitoare. Cel puţin şase ediţii care ar fi trebuit să mai ruleze au fost comprimate în doar două, evident, din raţiuni economice

poze_concurenti-grafica0


Show-ul de dans al Antenei 1 a debutat stângaci, părând mai degrabă o replică săracă a celui care a făcut istorie la PRO TV. Audienţele, mult sub aşteptările producătorilor, au conturat şi mai tare eşecul show-ului. 12 echipe formate dintr-o vedetă şi un coregraf devenit celebru în curtea concurenţei, la “Dansez pentru tine”, au intrat în ring şi, alături de Horia Brenciu şi de coprezentatorii Victor Slav şi Lili Sandu, ar fi trebuit să ţină în faţa televizoarelor milioane de români. Nici măcar temutul Mihai Petre nu a reuşit vreo performanţă. În aceste condiţii, după numai şapte ediţii, şefii din Antenă au tras linie, s-au îngrozit de pierderi şi au tăiat cât au putut.

Închiderea, comunicată din gură în gură

Deşi se zvonea că finala va avea loc în preajma Crăciunului, ea se va produce odată cu semifinala… săptămâna viitoare, marţi. Vestea a picat ca un trăsnet în echipa show-ului, mai ales că nu a fost o comunic a r e oficia l ă , ci, pot r i v i t informaţiilor noastre, a mers din gură în gură, întâi printre concurenţi şi apoi printre prezentatori. Dacă primii au aflat că în curând nu vor mai avea de muncă luni seară, prezentatorii au fost loviţi de această informaţie cu doar câteva ore înainte de ediţia desfăşurată aseară, neavând timp nici măcar să-şi revină din şoc.

horia-brenciu-victor-slav-lili-sandu

Victor Slav ia banii pe jumătate

Remunerat cu 1.000 de euro pe ediţie, potrivit informaţiilor noastre, Victor Slav primeşte o lovitură puternică sub centură. Iniţial, calculele lui îi ridicau veniturile din contractul cu Antena 1 la mult peste 10.000 de euro, luând în calcul cel puţin zece ediţii. Acum, el va încasa 8.000 de euro şi va rămâne pe bară o bună bucată de vreme, întrucât anul acesta nu se anunţă formate noi în care ar putea fi angrenat.

Mihai Petre şi Horia Brenciu, un tandem nereuşit

Pe lângă prestaţia slabă a coprezentatorilor, producătorilor emisiunii “Dansează printre stele” li s-ar fi imputat şi slaba prezentare a tandemului Petre-Brenciu. În sânul echipei se vorbeşte despre faptul că imaginea coregrafului ar fi fost “ciufulită” de nivelul scăzut al dialogurilor cu prezentatorul, de glumele nesărate şi apropourile tendenţioase în care a fost implicat. Potrivit scenariului, acesta ar fi trebuit să-şi păstreze imaginea de dur, de jurat temut şi de neînduplecat, cu care şi-a câştigat publicul la PRO TV. (Mirela Dinică)

Alina Puşcaş e dată drept marea câştigătoare

alina_bogdan3_765459b552

Încă de la prima ediţie a show-ului, în echipă se vorbea despre faptul că numele câştigătorului ar fi fost stipulat deja într-un contract. Şi tot atunci, pe buzele celor care tocau acest subiect se afla numele Alinei Puşcaş. Evoluţia ei pe ringul de dans, alături de partenerul său, Bogdan Boantă, şi notele primite au transformat-o în candidata favorită şi la vedere. Acum, după a şaptea ediţie, Alina rămâne marea câştigătoare în rândul celor care susţin în continuare că totul ar fi fost stabilit de la bun început.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *