„Jamaicanul” Afloarei, omul care aduce… soarele la PNL

Mișto tare statusurile astea de pe Facebook, prin care îți anunți vizitatorii despre starea de spirit. Unii se simt optimiști, alții liniștiți, iar alții, așa cum este consilierul județean liberal Sorin Afloarei, de-a dreptul… înfierbântați.

Nu știm ce anume l-a înfierbântat așa de tare pe tânărul consilier județean – probabil colegele de pe la Teneleu? – da` omu` chiar pozează în mare dandy, pus pe fapte mari în sediul din Podu Roș. Îmbrăcat fistichiu, cu o cămașă înflorată cu accente roz, teniși galbeni și ochelari de soare cu sticla turcoaz, ai spune că Afloarei a aterizat pe plajele Jamaicăi și nu pe malul Bahluiului.

De fapt, unii dintre prietenii de pe rețea nu au întârziat să-l gratuleze cu „jamaicanule”, în vreme ce alții chiar îi transmit că, odată cui el a intrat și soarele în PNL. Noi le-am recomanda liberalilor să mai ia o băuturică rece, un Brifcor, ceva, să se mai răcorească. Nu de alta, dar sezonul estival abia stă să înceapă și parcă nu ne-am dori să-l vedem pe consilierul Afloarei în costum de baie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *