Petrică şi fuziunea: se va face, dar nu ştim când şi nici cu cine

Nici nu ştii pe cine să mai crezi, când vine de fuziuni, alianţe şi comasări în politichia bahluiană. În vreme ce uneperiştii ieşeni se dau de ceasul morţii că sunt independenţi şi sună adunarea de prin munţi şi văi, alţii îi dau din nou unificaţi cu PMP-ul lui Băsescu.

Cel puţin asta dă de înţeles deputatul Petrică Movilă care, din postura de lider regional al PMP, ar părea că le ştie pe toate. Acesta ne promite că fuziunea dintre cele două partide se va face „în curând”, iar apele nămoloase în care se scaldă membrii celor două formaţiuni se vor limpezi.

Asta fără să ne dea însă şi un orizont clar până la care cele două partide vor deveni un singur glas. Cam ca la filmele străine de pe vremea răposatului, unde „în curând” era  mai mult o păcăleală pentru a mai trecea lehamitea de filmele coreene.

Noi, ca bârfitori bătrâni ce ne aflăm, aşteptăm cu mare interes fuziunea celor două partiduleţe. Căci, vorba ceea: nica plus nica nu are cum să dea doi, oricât te-ai strădui şi oricâte promisiuni ai face.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *