Cum arată tânăra din România care şi-a făcut operaţie pentru a avea un posterior ca al lui Kim Kardashian

Asa se face ca tot mai multe romance, care le admira pe Kim Kardashian sau Jennifer Lopez, apeleaza la operatia de marire de fese. Trec peste durere si costurile ridicate si apeleaza la esteticieni, care se declara uimiti de numarul ridicat de cereri pentru acest tip de interventie.

Alina Laufer si-a dorit dintotdeauna un posterior bombat. Cum prin sport nu si-a atins tinta, a apelat la un estetician. A tinut chiar o cura de ingrasare, pentru ca interventia aleasa de ea presupunea transferul de grasime de pe burta, pe fese.

tanara operatie

Alina Laufer: „Este cea mai buna decizie pe care am luat-o in ultimul timp. Ma simt mult mai increzatoare in corpul meu, hainele imi vin mult mai bine, ma antrenez mai cu drag.

Transferul de grasime, cunoscut sub numele de lift brazilian, presupune extragerea de grasime prin liposuctie din zonele unde exista surplus, de pilda, de pe abdomen, brate sau pulpe si injectarea ei in zona feselor.

tanara operatie

Dr. Dragos Zamfirescu, presedintele Asociatiei Chirurgilor Plastici din Romania: „Din punctul de vedere al sigurantei procedurii si al ratei de complicatii, ar trebui sa se opteze in primul rand pentru augmentarea cu grasime proprie. Dar avem niste limitari care tin de cantitatea de grasime cu care se poate face augmentarea.

In cazul persoanele slabe, exista si varianta implantului cu silicon, asemanator celui pentru sani.

145

Dr. Youssef Chawi, medic specialist chirurgie estetica: „Inainte era cererea mica, cam 5-4 pe an, dar acum avem 3-4 pe luna. A inceput lumea sa doreasca si altceva decat marire de sani, au vazut rezultate frumoase si au inceput sa apeleze.

Esteticienii romani cer intre 2.000 si 4.000 de euro pentru o astfel de interventie, o treime din preturile practicate in Occident. Tocmai de aceea, clientii doctorilor nostri vin si din Italia, Spania si Franta.

Iar astfel de interventii sunt de ceva vreme cerute si de barbati. Toti cei care decid sa faca acest pas trebuie sa stie insa ca durerile postoperatorii sunt mari, iar recuperarea poate dura pana la 2 luni, in cazul implantului. In toata aceasta perioada, medicii le recomanda pacientilor sa poarte pantaloni speciali, sa evite sa stea pe fesieri ori sa doarma pe spate si de asemenea sa nu faca sport.

 

Sursa:http:stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *