Jihadul romanesc continua: „Nu stiu cum a indraznit sa vina sa-mi stranga mana” Piturca ii face praf pe Reghe si Ana-Maria Prodan

Victor Piturca a continuat scandalul cu familia Reghecampf, inceput anul trecut pe cand aceasta era selectioner.

Conflictul izbucnit intre Victor Piturca si Reghecampf in 2014 pare sa nu mai aiba final. Cei doi s-au jignit reciproc pe vremea cand primul era selectioner iar Reghe era antrenorul Stelei, in scandal intervenind si sotia lui Reghecampf, Ana-Maria Prodan.

Desi scandalul s-a diminuat in perioada de final a campionatului trecut, acesta a izbucnit iar odata cu transferul lui Piturca la Al Ittihad, acolo unde e concurent direct cu Reghecampf, antrenor la Al Hilal.

Cei doi au avut un moment neplacut pe 1 decembrie, la meciul direct. Reghecampf s-a dus sa dea mana cu Victor Piturca insa acesta a refuzat, scena fiind dezbatuta in presa araba timp de mai multe zile. Fostul selectioner a explicat acel moment, atacandu-i inca o data pe cei doi:

 Piti-vs.-Reghe_00000-660x403-1

„Nu stiu cum a indraznit sa vina sa-mi stranga mana. In primul rand e mai mic decat mine. Daca era, eu trebuia sa ma duc la el pentru ca sunt mai mare. Pentru mine, acest om nu exista. Nu vreau sa am de-a face cu el. Eu nici nu am vorbit cu el in ultimul timp. Am auzit ca nevasta-sa a facut afirmatii despre mine. Nici nu stiu cine este aceasta persoana. Nu ma intereseaza aceasta familie. Nu vreau sa am de-a face cu ei. In Romania sunt oameni fara niciun pic de caracter”, a declarat Piturca la DolceSport.

Antrenorul sustine ca a avut o relatie buna cu Reghecampf pana cand acesta a inceput sa il atace in presa: „A fost jucatorul meu. L-am luat in lotul pentru Euro nejucand niciun meci. Sigur, l-am scos din lot de la Steaua cand nu a avut un comportament bun, dar am avut o relatie normala cu el apoi. Acum, nu vreau sa am de-a face cu acest om”, a mai spus Piturca.

 

Sursa:sport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *