Lovitură de teatru în procesul Antoniei cu soțul său

Chiar dacă are un copil cu alt bărbat, Antonia nu acceptă sub nici o formă condiţiile soţului ei pentru a pune capăt proceselor de divorţ şi de custodie a Mayei. Mai mult, ea îi pregăteşte italianului lovitura de graţie!

  • Vincenzo Castellano
  • Deși abia a devenit mamă, Antonia îi declară din nou război soțului italian

Antonia nu se grăbeşte să pună punct celor două procese, de divorţ şi de custodie, pe care le are cu soţul ei, Vincenzo Castellano. Asta, întrucât artista nu acceptă, nici în ceasul al 12-lea, să recunoască faptul că separarea s-a produs exclusiv din vina sa şi nici custodia comună a fetiţei lor, Maya, cu domiciliul la Napoli, la adresa tatălui. Chiar dacă acum are un copil cu Velea, ea îi pregăteşte lovitura de graţie soţului.

Are probe ale adulterului?

“Acum s-ar putea să vrem totul. Divorţ din vina soţului şi fetiţa în România. Aşteptăm ca procesele să fie rezolvate în instanţă, nu avem de ce să mergem la notariat să facem înţelegeri. Antonia nu poate accepta divorţul din vina sa exclusivă, întrucât nu acesta a fost motivul pentru care s-a ajuns aici”, ne-a declarat Ioan Todan, avocatul artistei. Mai mult, potrivit unor surse din apropierea vedetei, aceasta ar avea chiar probe cu ajutorul cărora să demonstreze că Vincenzo Castellano a fost cel care avea o relaţie extraconjugală în timpul căsniciei lor, care a dus la răcirea relaţiei şi la divorţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *