Keo va plange in pumni cand va afla pe cat „s-a vandut” Andreea Balan in noaptea de Revelion! Totul s-a intamplat in fata….

Noaptea dintre ani este cea mai banoasa pentru artistii autohtoni. De Revelion, Andreea Balan, Andreea Banica, Alex Velea, Mandinga si Inna.Astfel, in numai sase ore, ei s-au imbogatit cu cateva zeci de mii de euro.

Ca in fiecare an, si sfarsitul lui 2014 i-a gasit pe majoritatea artistilor autohtoni cu programul incarcat si agenda plina de concerte. Insa, de departe, cea mai banoasa zi din an este noaptea de Revelion, atunci cand majoritatea cantaretilor isi tripleaza onorariul si ajung sa castige sume de-a dreptul fabuloase. Ce-i drept, artistii sunt pe fuga, iar in noaptea dintre ani nu au timp nici macar sa ciocneasca un pahar de sampanie, ori sa manance ceva. Insa, efortul merita pe deplin avand in vedere ca, dupa aproximativ sase ore de alergat, ei isi ingroasa conturile cu zeci de mii de euro. Printre cei mai bine platiti artisti in noapte de Revelion se numara Inna, Mandinga, Andreea Banica, Andreea Balan, Alex Velea, care au castigat intr-o noapte cat in sase luni.

Inna- 70.000 de euro!

Anul acesta nu a fost la fel de fructuos pentru Inna ca cei precedenti.

Daca in 2013 a incasat 100.000 de euro pentru noaptea de Revelion, anul acesta, artista a urcat pe scena din Monte Carlo, acolo unde a cantat pentru oamenii extrem de bogati. Dupa 45 de minute de show, bruneta a plecat acasa mai bogata cu 70.000 de euro.Mandinga-50.000 de euro

De Revelion, trupa Mandinga a cantat in Piata Constitutiei, intr-un hotel din Capitala, intr-un club de fite tot din Bucuresti, iar spre dimineata si-au terminat turul de forta la Poiana Brasov.

Elena s-a ingrasat cateva kilogram bune

Elena s-a ingrasat cateva kilogram bune

Pentru cele patru concerte, trupa a castigat aproximativ 50.000 de euro. Aceeasi suma au incasat-o si in 2013, cand au cantat in strainatate.Andreea Banica-30.000 de euro

In noaptea de Anul Nou, Andreea Banica a mers tocmai in Moldova, acolo unde a sustinut cateva spectacole. Primul a fost la Chisinau, acolo unde frumoasa blondina a incasat pentru un singur spectacol suma de 15.000 de euro.

Mai apoi, artista a mers la Iasi, acolo unde a mai avut doua concerte, remunerate fiecare cu aproximativ 7000 de euro. Astfel, la un calcul simplu, Andreea Banica a plecat acasa mai bogata cu 30.000 de euro.Andreea Balan-27.000 de euro

In noaptea dintre ani, Andreea Balan a cantat in zece locuri in opt ore, bifand un adevarat record pentru industria muzicala din Romania. In acest timp, ea a schimbat nu mai putin de 6 tinute.Astfel, dupa o noapte obositoare, blondina si-a umplut buzunarul cu aproximativ 27.000 de euro, percepand un tarif intre 4.000 si 6.000 de euro si fiind lider de piata.

Alex Velea-20.000 de euro!

Initial, Alex Velea trebuia sa sustina sase concerte in noaptea de Revelion.

Insa, pentru ca Antonia a nascut cu doua saptamani inainte de termen, artistul a anulat patru dintre spectacole, pentru a putea petrece timp si alaturi de familia lui. Astfel, pentru cele trei show-uri care au avut loc in Bucuresti, Velea a incasat aproximativ 20.000 de euro. 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *