Khloe Kardashian face dezvaluiri mult prea intime. Ce a spus vedeta despre viata sa sexuala

Khloe Kardashian este cunoscuta prin faptul ca spune lucrurilor pe nume. Nu se ascunde dupa perdea si spune intotdeauna fix ceea ce gandeste, desi uneori poate ar fi mai bine sa isi tina unele pareri numai pentru ea.

In incercarea de a-i lua apararea surorii sale mai mici, Kylie, care are o relatie cu un barbat cu 8 ani mai mare, Khloe a facut niste dezvaluiri care nu ii fac deloc onoare.

„Cand aveam 16 ani cel mai probabil mi-o trageam cu tipi de vreo 20 de ani. Nici macar nu pot sa spun ca erau iubitii mei, cel mai probabil doar ma culcam cu ei”, este marturisirea care nu a fost vazuta cu ochi buni de fanii vedetei, pentru ca da un exemplu negativ tinerelor care le idolatrizeaza pe fetele Kardashian.

Khloe a vrut doar sa ii ia apararea surorii mai mici, Kylie, criticata adesea pentru relatia cu rapperul Tyga, cu 8 ani mai mare ca ea. Nu ar fi o problema atat de mare daca mezina clanului Kardashian/Jenner nu ar avea decat 17 ani.

„Dar Kylie nu este o tanara obisnuita de 17 ani. Nu e genul care in weekend sa dea petreceri in pijamale sau care sa mearga la balul de absolvire. Ea nu face lucruri din astea. Ea are intalniri de afaceri, si-a cumparat prima casa, merge cu avionul privat. Nici macar oamenii de 30 de ani nu fac lucrurile astea! Ea este un caz special si sa il tratam ca atare

Khloe a marturisit mai demult a avut parte de prima noapte de amor la 14 ani. Insa imediat ce s-a intamplat, a regretat. „Trebuia sa imi ascult parintii. Sa nu las pe nimeni sa puna presiune asupra mea”, a spus vedeta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *