Cum a ajuns Mădălin Ionescu sa fie bătut de interlopi! Ce s-a întâmplat depășește orice imaginație

Prezentatorul de televiziune a fost victima unor barbati, care l-au atacat pe strada.

UPDATE: Dupa ce site-ul aflasitu.ro a sustinut ca Madalin Ionescu a fost batut in plina strada de interlopi, prezentatorul a lamurit situatia, infirmand zvonurile ca ar fi fost agresat.

Va arat tuturor fata mea „desfigurata ” după întoarcerea din Grecia ! Vedeți urmele luptelor cu nenorociți aia de calamari, cu carafele de vin din Limnos, cu bestiile alea de scoici saganaki, cu nenoricitii aia de pești spada etc! As fi înțeles dacă de 1 aprilie unii confrați ar fi lansat o astfel de poveste, deși e cam dura și cumva sifilitica, dar asa, în plina vacanta, fără nicio justificare… e de neconceput! Îmi miroase a schizofrenie și a proces! Îmi vă fi ușor sa închid site-ul care a emis tâmpenia asta! Insa… informația pare mai degrabă opera pacalicilor din concurenta , care s-au stafidit după un sezon în care au fost ridiculizati permanent! Jenant!”, a scris Madalin Ionescu pe pagina de Facebook.

Potrivit aflasitu.ro, prezentatorul de televiziune Madalin Ionescu ar fi fost batut in plina strada.

In urma cu cateva ore, el ar fi fost asaltat de trei indivizi solizi care  l-au luat la pumni.

Sursa mai sus mentionata afirma ca prezentatorul de televiziune ar fi depus o plangere la Politia Capitalei prin care solicita prinderea celor trei barbati care l-au atacat.

Intr-una dintre emisiunile sale, in care l-a avut ca invitat pe Leo de la Strehaia, Madalin Ionescu a declarat ca a primit amenintari din partea unor interlopi periculosi.

El sustinea ca membrii unui anume clan l-ar fi urmarit pana a ajuns pe platourile de filmare.  Se pare ca membrii clanului nu au fost foarte incantati atunci cand prezentatorul a vorbit in fata intregii tari despre amenintarile pe care le primeste din parte lor, si s-au gandit sa ii aplice o corectie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *