L-a ”sedus” pe fotbalistul Marius Niculae iar acum s-a ales cu un grec putred de bogat! Cine e celebra fată de oraş care a dat lovitura!

O celebră ”fată de oraş”, care a poposit pentru puţin timp şi în braţele fotbalistului Marius Niculae, se mărită! Fata a pus mâna pe un grec putred de bogat, care a plimbat-o prin toată lumea, iar ea intenţionează să se lege serios de el, planurile ei incluzând chiar şi un copil!

Acesta este diamantul de pe degetul Simonei
Acesta este diamantul de pe degetul Simonei

Este vorba de Simona Iacob, binecunoscută în viaţa de noapte a Bucureştiului, care se pare că va deveni în curând o femeie măritată, pentru că grecul i-a pus pe deget un inel cu diamante a cărui valoare depăşeşte lejer 10.000 de euro. De luni bune, ea postează pentru amicii virtuali numai fotografii provocatoare din locaţii exotice, semn că grecul o răsfaţă cum ştie el mai bine.

Simona şi grecul ei au deja o relaţie serioasă
Simona şi grecul ei au deja o relaţie serioasă

Din cluburi…însă nu, pentru că viitorul ei soţ i-a cerut să renunţe la viaţa de noapte până când se va aşeza…la casa lui! Drept pentru care, Simona Iacob e recunoscută acum ca o ”navetistă” pe cursele Bucureşti-Atena. Simona Iacob a devenit o mică starletă după o presupusă relaţie cu fotbalistul Marius Niculae. Cei doi au fost surprinşi împreună în ipostaze ”delicate”, dar relaţia lor nu a durat decât câteva zile, fotbalistul întorcându-se în braţele soţiei sale, Cristina.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *