Juratul de la ”iUmor”, si-a scos viciile la plimbare. Bendeac fumează ca-n filme!

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai cunoscuţi actori din România, emisiunea ”Mondenii” fiind cea în care s-a făcut remarcat, excelând însă cu proiectul iUmor. Actorul se bucură de aprecierea a mii de fani care vor fi uimiţi când vor afla care este slăbiciunea lui.

Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, l-a fotografiat pe Mihai Bendeac zilele trecute pe una dintre străzile Capitalei. Îmbrăcat casual într-o geacă de piele şi o pereche de blugi, actorul se îndrepta cu paşi grăbiţi spre restaurantul Capriciossa, unde trebuia să se întâlnească cu un prieten.

Mihai Bendeac ”sudează” ţigările!
Mihai Bendeac ”sudează” ţigările!

În drum spre restaurant, Mihai Bendeac a fumat o ţigară într-un mod înrăit, iar după ce a ieşit afară, actorul şi-a aprins imediat alta şi a tras din ea tot cu patimă! Imaginile arată clar că Bendeac este un mare fumător, iar faptul că acum nu mai e voie în spaţiile publice îi fac întâlnirile cu prietenii destul de dificile dar şi scurte.

Actorul poartă ghiul, iar ochelarii de soare îi ţine prinşi de buzunarul de la blugi.
Actorul poartă ghiul, iar ochelarii de soare îi ţine prinşi de buzunarul de la blugi.

Lăsând la o parte viciul lui, interesant este şi faptul că Mihai Bendeac îşi joacă propriul rol, chiar şi atunci când nu este în faţa micilor ecrane

Puteţi observa că actorul purta pe unul dintre degetele de la mâna dreaptă un ghiul, iar ochelarii de soare i-a ”agăţat” de-un buzunar, fiind o apariţie atipică şi cool.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *