La asta sigur nu te-ai fi asteptat! Legatura dintre Adelina Pestritu si Catalin Botezatu: „Bote mi-a facut-o”

Aparent, nu exista nicio legatura intre Adelina Pestritu si Catalin Botezatu. In realitate insa, frumoasa prezentatoare TV si faimosul designer vestimentar au devenit, de ceva vreme, foarte buni prieteni.

Si cum prietenii isi fac uneori cadouri, acesta este si cazul celor doi. Joi dupa-amiaza, Adelina s-a laudat pe pagina ei de Facebook cu darul primit de la Bote – o pereche de pantofi.

Prietenul meu Catalin Botezatu mi-a facut o bucurie, si mi-a adus sandalele mele preferate. Va plac?„, a scris bruneta in dreptul fotografiilor pe care le-a postat pe pagina de socializare.

Multumesc mult, Adelina Pestritu, ne bucuram ca iti plac! Sa le porti cu placere„, i-a raspuns, galant cum ne-a obisnuit mai mereu, creatorul de moda.

S-a sarutat salbatic cu Bote Jr!

In urma cu 5 ani, Adelina a fost protagonista unui moment de-a dreptul erotic in timpul show-ului „Dansez pentru tine” de la PRO TV.

Intrati in „ringul visurilor” pentru un caz umanitar, bruneta, si partenerul ei de dans, Andrei Iordache, presupusul fiu al designerului Catalin Botezatu, s-au sarutat salbatic in timpul unui senzual dans in ploaie.

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *