La un pas de o mare tragedie!

Narcis Ciocarlan

Antrenorul secund al  echipei CSMS Iaşi, Narcis Ciocârlan, a fost la un pas de o mare tragedie. În timp ce se afla în autocarul care ducea echipa la Constanţa, pentru partida cu Farul, aproape de Tecuci, Ciocârlan s-a simţit deodată foarte rău, suferind o sincopă pe fondul unei afecţiuni cardiace cu tulburări de ritm.

Marele noroc al tehnicianului a fost că medicului echipei ieşene, Marius Pralea, i-a acordat primele îngrijiri medicale şi l-a stabilizat. La aproximativ jumătate de oră a venit o ambulanţă care l-a dus la Spitajul de Urgenţe din Bârlad.

De acolo, Ciocârlan a fost transportat cu elicopterul SMURD la Institutul de Boli Cardio-Vasculare din Iaşi.

Starea tehncianulu este stabilă, deşi se află la Terapie Intensivă, unde este monitorizat şi unde trebuie să stea aproximativ o săptămână.
Narcis Ciocarlan are 59 de ani şi este antrenor secund la CSMS Iaşi, lucrând alături de tehnicianul Ionuţ Popa şi în perioada când acesta a condus Politehnica Iaşi în Liga I.

Popa, extrem de marcat

La finalul partidei câştigate de ieşeni la Constanţa, cu Farul, scor 1-0, antrenorul Ionuţ Popa era extrem de marcat de cele întâmplate, declarând că era tentat să se retragă din fotbal, dacă Narcis Ciocârlan ar fi păţit ceva.

“Această victorie i-o dedicăm lui Narcis Ciocârlan. Dacă s-ar fi întâmplat ceva rău cu el, aş fi renunţat la fotbal, fiindcă nu este normal să suferi din cauza unui sport aflat pe cale de dispariţie!“, a spus mâhnit Ionuţ Popa.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *