La vremuri noi, tot ei. Până la urmă, Dobre tot a prins o ciozvârtă

La final de an, ne-am luat o grijă de pe suflet. Cristina Dobre (fost deputat PNL, PDL, acum revenită în PNL) a primit, în sfârşit, o funcţie de conducere. Dobre a fost numită manager interimar al maternităţii „Elena Doamna”. A fost numită în funcţie chiar de preşedintele Consiliului Judeţean, forul tutelar al spitalului. Prin această numire se închide practic cercul. După alegerile parlamentare din toamna anului 2012, Dobre, pe atunci la PDL, nu a mai prins un nou mandat de deputat. De-atunci şi până acum, aceasta a încercat, în mai multe rânduri, să prindă un post mişto, cu ceva bănuţi şi vizibilitate publică, poziţie care să o readucă în prim planul vieţii publice locale. Şi iată că eforturile sale au fost răsplătite.

Încercări
Dar, ca să vă povestim cât de greu i-a fost Cristinei Dobre în cei doi ani cât a stat pe tuşă, să vă explicăm un pic toate artificiile pe care le-a încercat în căutarea unei poziţii călduţe. Spre exemplu, Dobre (absolventă de UMF) a făcut o primă încercare acum un an când s-a înscris la concursul pentru postul de manager al Spitalului Municipal Huşi. A luat 7,30 la proba scrisă, dar nu s-a mai prezentat ulterior. Oricum, nu îndeplinea un criteriu important: nu avea vechime de minim trei ani în activitatea de management. Într-adevăr, anterior, între 2006 şi 2008, ea fusese manager al Spitalului de Recuperare din Iaşi, dar mai puţin de trei ani.

Artificii
Apoi, în primăvara acestui an, Cristina Dobre s-a angajat la Primăria Hârlău ca funcţionar public. Artificiul era simplu: voia să capete experienţă pentru ca, ulterior, să aibă acces la o funcţie mult mai importantă. Presa locală a vehiculat că ţinta reală ar fi fost funcţia de director al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate. Mutarea nu s-a mai concretizat. Dar, până la urmă, tot răul spre bine. Cum vă spuneam, Cristina Dobre a fost numită manager interimar la maternitatea „Elena Doamna” şi, normal, va pleca din pole position la concursul pentru această poziţie ce va avea loc, cel mai devreme, peste şase luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *