Lăsaţi complimentele să vină la mine!

Oamenii buni şi frumoşi au parte de complimente sau ofense de la diverşi interlocutori cu care intră în contact, femeile fiind cele mai lăudate, în special pentru aspectul fizic. Pe un al doilea loc s-ar situa artiştii, care sunt asaltaţi de telefoane, mesaje, flori, ursuleţi de pluş şi, de ce nu, de cereri în căsătorie.

Deşi „Bârfa de Iaşi“ v-a prezentat de-a lungul timpului o mulţime de tineri cu pretenţii, niciunul nu a primit atâtea complimente din partea unui alt reprezentant al sexului tare, aşa cum s-a întâmplat în cazul actorului Vlad Volf. Fiind obişnuit să primească laude, acesta apreciază orice gest pozitiv din partea admiratorilor săi.

“Complimente e normal să primeşti de la cineva care apreciază ceea ce fac, indiferent de sex sau orientare sexuală. Trebuie să recunosc, s-a mai întâmplat să mi se spună că am un fizic plăcut, nu doar din partea femeilor, dar nu foarte des”, se destăinuie Vlad, care le mulţumeşte pe această cale tuturor fanilor săi.

Mai mult decât atât, artistul ne-a mai spus că a primit din partea unei domnişoare o cerere în căsătorie care l-a lăsăt “mască”. Să nu fi fost ea aleasa?Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *