Lăudărosul

Ioan Nani

Ioan Nani

Ioan Nani, cel care taie şi spânzură la fabrica de medicamente Antibiotice Iaşi, s-a lăudat de Sărbători, prietenilor şi cunoscuţilor din mediul de afaceri local, că a fost singurul care a contribuit substanţial la sponsorizarea pomului de Crăciun la Instituţia Prefectului de Iaşi. Mai precis, Nani ar fi oferit Prefecturii ieşene o sponsorizare de sărbători de nici mai mult nici mai puţin de 5.000 de RON (echivalentul a 50 milioane lei vechi). Ei bine, jupâne Nani – Nani asta consideri matale că e sponsorizare consistentă pentru puterea locală din care şi matale faci parte, cu vârf şi îndesat! La cât ajutor şi proptele ţi-au oferit şmecherii din PD-L-ul local, suma de 5.000 de RON e o nimica-toată, ea putând fi făcută praf şi pulbere doar într-o singură noapte de către patru – cinci zdrahoni înverşunaţi, beutori de “Johnny Walker”.

Într-o altă ordine de idei, la profitul matale de peste 5 milioane de euroi pe care i-ai declarat încă de anul trecut doar pentru primele 9 luni ale lui 2010, cei 5.000 de firfirici pe care i-ai aruncat pe masa Prefecturii pot fi consideraţi doar “o frecţie la picior de lemn”! Legat tot de bani, circulă prin oraş zvonul că tratamentul de slăbit pe care l-a facut Nani-Nani, de a reuşit să dea jos mai bine de 15 kile în 3 luni, ar fi costat mai mult decât această infimă sponsorizare. La fel şi cu lucrarea dentară. Surse din anturajul antibioticului ieşean ne-au spus că lucrarea, la un cabinet stomatologic de lux, pentru câţiva dinţi noi l-au costat câteva mii bune de euroi, ca să-l poată muşca mai bine de cur pe rivalul din interiorul PD-L, senatorul Dumitru Oprea.

Nani contra Oprea

Rivalitatea dintre Ioan Nani şi fostul rector de la Cuza, Mitică Oprea, este binecunoscută de membrii pierdeleului. Practic, nu demult, senatorul PD-L i-a cerut explicaţii publice lui Nani, coleg de partid şi director la Antibiotice SA, pentru datoriile societăţii de stat, despre care nu ar fi spus nimic nimănui. Totodată, Oprea l-a atacat dur pe rivalul său Nani din interiorul partidului pe zona în care acesta din urmă se simţea cel mai bine: performanţa Antibiotice. „Nu vă sperie o astfel de situaţie, domnule Nani!?! Nu vă sperie datoriile cu scadenţa mică? Nu vă îngrijorează datoriile pe termen scurt, la nivelul lunii septembrie 2010, în valoare de 113.418. 900 lei, adică de 35 milioane de dolari? Fiind o firmă cu capital majoritar de stat, ar trebui să daţi şi nişte explicaţii”, a atacat dur senatorul Oprea. Evident, nici până în momentul de faţă, directorul Antibiotice SA nu a catadicsit să răspundă la acuzaţiile prezentate de colegul său de partid. Asta în condiţiile în care, peste tot în ţară, Nani se lăuda nonşalant cu marile performanţe ale fabricii de medicamente Antibiotice SA.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *