Laura Cosoi, zece ani La Bloc

Vă vine să credeţi c-au trecut zece ani de la difuzarea primului episod din serialul românesc cu succes răsunător ”La Bloc”? Cu toate că mulţi credeau că producţia n-a durat mai mult de trei episoade, reluate cu obstinaţie de mai-marii de la Pro, se pare că au fost totuși mai multe.

Laura, şcolăriţa

Împătimită a noilor tehnologii şi a postatului vehement pe blogul personal, ieşeanca Laura Cosoi, care a avut un rol de mare angajament în cadrul serialului autohton nu a ratat ocazia de a aduce la cunoştinţă lumii întregi emoţiile trăite cu ocazia revederii colegilor de distribuţie. “Reîntâlnirea cu colegii mei din serial a fost foarte emoţionantă”, începe şcolăreşte Laura scurta şi inspirata-i naraţiune. “La Bloc mi-a schimbat viaţa, perspectiva asupra viitorului. Niciodată nu mi-am imaginat că aş putea să fiu actriţă până la întâlnirea cu colegii din serial. M-am mutat de la Iaşi, am făcut naveta doi ani la facultate, am devenit independentă finaciar şi am învăţat să mă întreţin singură. Mi s-au întâmplat multe lucruri frumoase şi mai ales am început o carieră. Deşi au trecut 6 ani de când am terminat filmările, parcă s-a întâmplat ieri. Revenirea pe platoul de filmare şi mai ales reîntâlnirea cu personajul meu Adina, a fost copleşitoare. În toţi aceşti ani, am păstrat legătura cu o mare parte dintre colegii mei. Cu Dana şi Alina mă văd foarte des, la fel şi cu Mariana (de multe ori merg la teatru ca să o văd în diferite spectacole), iar cu Dragoş şi Emil joc în piesa de teatru «Portret la minut». Sunt tare mândră că fac parte din frumoasa familie “La bloc” şi aş vrea să le mulţumesc că m-au primit in vieţile lor cu răbdare, înţelegere şi dragoste”, ne mai povesteşte ieşeanca.

Drept dovadă, artista a postat fotografii  cu fiecare dintre membrii distribuţiei serialului. Judecând după expresiile lor, nu toţi sunt la fel de încântaţi de trecerea timpului precum plimbăreaţa şi euforica jună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *