Mihaela Popa: la plăcinte înainte, la război, înapoi

De-o bucată de vreme, distinsa şi, de-acum, destinsa doamnă senator Mihaela Popa s-a dat un piculeţ la fund. Sporadice apariţii publice (ultima la 1 decembrie când s-a băgat ca păduchele în frunte ca să se tragă în poză cu notabilităţile oraşului şi ale Capitalei) şi câteva comentarii pe Facebook. Dar ce e mai revoltător, e cum încearcă doamna senator să ne prostească. Ia priviți fază: pe blogul proprietate personală, pe data de 28 septembrie, scrie, sub titlul ”Cine urăște excelența Iașului” de eșecurile din ultimii 23 de ani: orașul n-are nici Aeroport, nici autostradă care să-l lege de Vest, nici spital regional și, colac peste pupăză, s-a mai închis și Institutul Cantacuzino. ”Totul ar fi fost evitat cu o investiție de 5 – 6 milioane euro, bani dați cu ușurință, poate chiar și zilnic, pentru investiții nu atât de importante precum sănătatea”, zice, pe blog, madam senator.

popa_2

Un om de dreapta, dintr-un partid de dreapta, cum se revendică Mihaela Popa, explică de ce susține bugetul pe 2014 exemplificând cu măsuri mai degrabă specifice unui politician de stânga

Gargară ieftină
Prima observație: doamna Mihaela, în treacăt fie spus, dvs ați fost la putere în ultimii cinci ani (ați fost și la PDL, acum sunteți cu PNL). Și-atunci de ce vă lamentați și nu faceți nimic? A doua observație: pe 5 decembrie, pe pagina sa de Facebook, aceeași Mihaela Popa explică cui vrea s-o citească de ce a susținut bugetul de stat pe 2014. Și înșiră un pomelnic cu un puternic miros electoral: ”majorarea pensiilor cu 3,76%; acordarea burselor de 670 lei lunar pentru medicii rezidenți; creșterea cu 10% a salariilor pentru cadrele didactice cu vechime de până la 6 ani; creșterea salariului minim de la 800 la 850 lei pentru 274.000 de bugetari; creșterea cu 5% a venitului minim garantat; acordarea subvențiilor pentru agricultori”.

Acum întrebăm, nu dăm cu parul. Unde sunt proiectele Iașului, cum le-ați susținut? Au obținut finanțare? Așteptăm răspunsul pe adresa redacției, la parter.

Pitulicea veselă
(mică pasăre migratoare – dexonline.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *