Laura Păstrăvanu, sechestrată de ger, în casa unor ţigani din Urziceni

Plecată spre Bucureşti, cu treburi importante pentru judeţ, bibeloul Consiliului Judeţean, micuţa şi graţioasa Laura Păstrăvanu, şefă peste proiectele europene şi intergrarea în absolut, pardon!, integrare, a fost sechestrată, timp de 3 zile, la Urziceni.

“A fost un calvar de 3 zile pentru săraca fată.  A prins-o îngheţul la Urziceni  şi s-a rugat de oamenii de acolo să o primească să se încălzească, dar suflete haine, aceştia au lăsat făptura pe dinafară. După o zi de îngheţ în gara Urziceni, o familie de ţigani mai miloasă , s-a îndurat şi a primit-o în casă”, a povestit Constantin Simirad.

Ceea ce nu a spus conu’ Simirad, am aflat din alte surse. Ca în povestea “Fata babii şi fata moşului”, tânăra angajată a Consiliului Judeţean a fost pusă, contra unui pat călduţ, să trebăluiască prin casă, să alăpteze puradeii şi să facă rost de cărbuni pentru jaru din sobă. Nimic mai odios pentru o fată de oraş, obişnuită cu pizza şi shaorma cumpărată de-a gata. Se spune însă că pentru ospitalitate, Laura s-a recompensat prin scrierea unui proiect european de integrare a romilor în marea familei europeană. Ţiganii din Uziceni aşteaptă şi acum pe cineva mai cu carte care să le buchisească ce a vrut să spună fata îngheţată de la Iaşi. E şi asta o vrajă!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *