Laura Rusu intră în lumea mondenă cu… un fotbalist

Credeţi că noi, ieşenii, nu avem cu ce ne mândri? Avem şi noi o „Barbie” a noastră care, spre deosebire de aberant de mult mediatizata Bianca Drăguşanu, este naturală 100%. Se numeşte Laura Rusu şi este elevă în clasa a XII-a la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri”.

„New entry” în protipendada Iaşului

Laura Rusu

Laura Rusu

Chiar dacă se află la o vârstă fragedă, de numai 18 ani, Laura este o fashionistă extravagantă. La petrecerea sa de majorat, aceasta a devenit „legally blonde”, purtând cu nonşalanţă o rochie frumoasă de balerină în culoarea roz-caprifoi.

Frumuseţea se moşteneşte dar în acelaşi timp se şi întreţine. “Mama e stilista mea, iar de celelalte servicii care ţin de un salon de înfrumuseţare beneficiez în cadrul salonului în care ea lucrează”, spune Laura.

Ca şi hobby-uri, „Barbie” ieşeanca ne spune că îi place să danseze (“cărei fete nu-i place?!”), să călătorească şi să facă cumpărături. Shopping-ul îl face atât în magazinele din Iaşi, cât şi din străinătate: “Am fost în Germania, Grecia, Olanda, dar cel mai mult mi-a plăcut în Grecia şi aş mai vizita această ţară cu mare plăcere”.

Viitor de aur presărat cu puţină Informatică şi… fotbal

În ceea ce priveşte viitorul, Laura ne împărtăşeşte din planurile sale, spunând că îşi doreşte să urmeze cursurile Facultăţii de Informatică şi, de asemenea, în paralel, un curs de cosmetică, imediat după ce va absolvi liceul.

Pentru eroina noastră, iubitul ideal ar trebui să întrunească următoarele calităţi: “să fie inteligent, sociabil, să aibă simţul umorului, să ştie să iubească şi să respecte femeia de lângă el”. Momentan, există în viaţa ei un “june prinţ” care s-a încadrat acestui tipar şi a reuşit să-i fure inima.

Laura Rusu si Catalin Sarghe

Laura Rusu si Catalin Sarghe

De aproape patru luni trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălin Sârghe, un tânăr fotbalist de 21 de ani care evoluează ca mijlocaş la ACS MU Politehnica Iaşi, însă, sunt semne clare că, în curând, va juca la CS Târgovişte. Chiar dacă s-au cunoscut într-un mediu virtual, relaţia lor a devenit destul de serioasă. “Pe actualul meu iubit l-am cunoscut pe Facebook, mi s-a părut ok şi am hotărât să mă întâlnesc cu el. Suntem de 4 luni împreună şi pot spune că îmi place totul la el”, spune entuziasmată Laura.

Referitor la viitorul incert pe care această relaţie o va avea, Laura dovedeşte că are stofă de supervedetă şi spune că “dacă el ar pleca din oraş, ceea ce e foarte posibil, din păcate, nu cred că am rămâne la fel de apropiaţi, deoarece distanţa îşi va spune cuvântul”.

Laura este foarte mulţumită de aspectul său exterior, nedorind să îşi facă modificări majore. Şi nici operaţiile estetice nu o atrag,… deocamdată. Foarte bine Laura, noi te susţinem!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *