Lecţia lui Anton Doboş: cu Fiscul să nu te pui niciodată!

Lecţia lui Anton Doboş: cu Fiscul să nu te pui niciodată!Împreună cu candidatul USL, a obţinut mandatul de deputat şi Viorel Blăjuţ, omul care şi-a jucat averea la loteria alegerilor

Calcul hârtiei a fost confirmat şi în Nicolina. Oamenii au cerut ceva nou şi au promit exact ceea ce au solicitat: un om politic aflat la prima încercare de a obţine un mandat de deputat. Anton Doboş, căci despre el este vorba, are meritul de a se fi făcut înţeles de un electorat dificil, în faţa căruia trebuie să vii cu promisiuni viabile şi nu cu proiecte pe care alţi candidaţi le-au folosit la alegerile din 2008. Uselistul a susţinut în repetate rânduri că experienţa pe care a acumulat-o la conducerea Fiscului ieşean îl va ajuta în atragerea de fonduri pentru investiţiile din judeţ. Mutarea Vămii şi reabilitarea blocurilor din zona Cantemir – Podu Roş – Nicolina sunt alte priorităţile ale directorului de la Finanţe, care a închis colegiul cu aproape 57%.

Dacă victoria lui Doboş era previzibilă, surpriza vine din zona mov, şi nu gri a polticii româneşti. Astfel, candidatul PP-DD Viorel Blăjuţ, intră şi el în Parlament folosind uşa redistribuirii, semn că unii ieşeni au apreciat campaniile umanitare iniţiate de acesta. Despre patronul Iasisting se spune că s-a împrumutat de la bănci pentru a face faţă în campania electorală, procedând aidoma unui jucător la ruletă: dublu sau nimic. Şi-a atins scopul, deşi, personal, ne îndoim de faptul că va putea sprijini cumva comunitatea care l-a ales. La urma-urmei, e de la sine înţeles că în patru ani de mandat trebuie „acoperite” ratele la bănci.

În ceea ce-l priveşte pe Nicuşor Păduraru, cum ar spune Blăjuţ, „despre morţi, numai de bine”! Cariera politică a fostului prefect se opreşte aici, iar candidatul ARD ne poate demonstra că poate fi un om al faptelor prin alte părţi, nu în Parlament!

Finans Benc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *