Un ieşean i-a furat inima focoasei bulgăroaice Sahara!

marcu-cirprian

Marcu Cirprian

Ciprian Marcu se poate considera cel mai norocos om de pe Pământ deoarece a reuşit să îi fure inima frumoasei Andrea Sahara, una dintre vedetele propulsate de Costi Ioniţă. Originară din Bulgaria, Andrea s-a făcut cunoscută în întreaga lume prin intermediul muzicii pop, dar mai ales prin formele sale apetisante.

„Colaborarea cu Costi a făcut-o cunoscută şi în România, dar cel mai important lucru e că şi-a găsit alesul inimii, mai exact pe Cirprian Marcu. Au o relaţie de aproximativ o lună. Cei doi se înţeleg de minune, dar din câte am observat lui i s-au aprins mai tare călcâiele după ea pentru că deja vrea să facă nuntă”, ne-a mărturisit un apropiat al ieşeanului.

Ciprian este în momentul de faţă manager zonal la o importantă firmă din Iaşi, dar şi un personaj nelipsit de la evenimentele mondene din oraş.

Pentru a afla mai multe detalii despre relaţia lor, „Bârfa de Iași“ a încercat să ia legătura cu Ciprian Marcu, însă acesta nu a putut fi contactat.

Apropiaţii celor doi sunt de părere că relaţia lor i-a surprins pe foarte mulţi, deoarece Andrea Sahara este o bombă sexy, care ar fi putut avea orice bărbat de pe lume… Dar norocul i-a ieşit în cale ieşeanului, spre invidia multora!

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}1 comentariu

Lasa comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *