Liberalii ieșeni au fost sparți. La site

Șoc și groază, stimați telespectatori, onorabili votanți și dragi utilizatori ai calculatorului, în lumea politică bahluiană! Sediul PNL din Podu Roș a fost suspus unui atac mișelesc și de o violență fără precedent! Liberalii ieșeni, altfel tineri, bravi și tot mai colorați la CV în urma ultimului val de racolări, au otrăvit fântânile, au ars ogoarele, au ascuns femeile și plicurile în seifuri și s-au refugiat, cu mic, cu mare, într-un anume cartier rezidențial din Bucium. Liderii au plecat cu toții la București, Dubai și Paris, de unde își pot revizui, în siguranță, strategiile. Ceilalți, liberalii mici și mijlocii, au sunat adunarea și s-au organizat pentru contraatac; sediul general al mișcării de rezistență a fost amenajat în birourile unei cunoscute firme de construcții din regiune. Singurul rămas în sediu este „Bunelu’”, dacă îl mai țineți minte; înarmat cu un mop și cu un detonator, bătrânul om-bun-de-toate din sediul liberalilor are misiunea eroică de declanșa explozia finală cu care invadatorii vor fi întâmpinați la sosirea în Podu Roș…

Liberalii ieșeni au fost sparți. La siteDa, știm că vă plac acțiunea, sângele și suspansul, dar aici nu-i Antena 3 să lăudăm, să exagerăm și să facem „literatură” despre faptele de vitejie ale membrilor și prietenilor PNL. Totuși, liberalii chiar au fost atacați! Dar nu de colegii roșii – de la sângele inamicilor electorali și la carnetul de partid – din USL; atunci ar fi fost cu adevărat grav… Nici de portocalii; ăștia-s fie plictisitori, fie cu jumătate de pas în PNL. Liberalii au fost atacați de hackeri! De niște băieți și, poate, fete dintr-o gașcă internautică pe nume „Pro Cracker’z Team” și care au fost suficient de pricepuți încât, prin week-end-ul trecut, să bușească site-ul PNL Iași, înlocuindu-l cu rânjetul sardonic pe care-l puteți admira în fotografie.

Între timp, site-ul a fost reparat, dar asta nu-i cine știe ce victorie pentru comunicarea politică autohtonă; oricum, nu prea aveți ce afla din el… Și, totuși, o întrebare persistă: atacul „anonimilor” a fost comis așa, de sanchi, din distracție, sau la comandă? Iar dacă „pirații” au fost plătiți, atunci de către cine? Să fie, oare, afaceriștii ajunși pe buza prăpastiei din cauza ideilor vicepremierului finanțist Daniel Chițoiu? Poate că angajații de la Oltchim au vrut să-i transmită un apropo ministrului Varujan Vosganian? Or fi vrut ceferiștii de la Marfă să-i tragă semnalul de alarmă lui ministrului Transporturilor? Greu de spus. Dar oare nu cumva roșul intens al feței hacker-ite a site-ului trădează o agresiune fratricidă din partea PSD? S-or fi ofuscat social-democrații din cauza anunțului lui Relu Fenechiu cum că nu-l susține pe primarul Gheorghe Nichita la șefia regiunii, ci pe colegul lui Cristian Adomniței? Dar, până la urmă, există hackeri în PSD? Noi știm vreo doi de prin Iași, unul chiar consilier local, universitar cumva de specialitate, dacă înțelegeți aluzia mătăsoasă, dar nu prea credem… Voi ce ziceți?

Debill Gates

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *